phishing

Özel Parkhayat Hastanesi’nden başarılı operasyon

Özel Parkhayat Hastanesi’nden başarılı operasyon

Özel Parkhayat Hastanesi’nden başarılı operasyon
14 Kasım 2017 - 17:11 - Güncelleme: 14 Kasım 2017 - 17:12

Özel Parkhayat Hastanesi’nden başarılı operasyon

 

 

 

KURTULUŞ-Afyon Özel Parkhayat Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi servisine bel fıtığı ve bel kayması şikâyetlerinden dolayı başvuran, fakat nefes borusundaki doğumsal anomali sebebiyle gerekli müdahalenin yapılamadığını söyleyen Zekeriya Soy isimli hastaya Op. Dr. Mehmet Emin Anasız’ın gerçekleştirmiş olduğu başarılı ameliyat sonucu sağlığına kavuştu.

Doğuştan gelen nefes borusundaki bozukluk sebebiyle daha önce Akşehir, Afyonkarahisar ve bölgedeki bazı hastanelere başvurduğunu söyleyen Zekeriya Soy isimli hasta, buralardaki doktorların hastalığının tedavisinde ölüm tehlikesi olduğunu, nefes borusunda doğuştan gelen bir bozukluk olduğunu ve ameliyatı makineye bağlı bir şekilde girmesi gerektiğini fakat bu boruyu nefes borusuna takamadıkları için ameliyatın gerçekleştirilemeyeceğini söylediklerini belirtti.

OPERASYON İKİ SAAT SÜRDÜ

Son olarak başvurduğu Afyon Özel Parkhayat Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Servisi’nde Op. Dr. Mehmet Emin Anasız’a muayene olan hastaya, operasyonun zor ancak tedavisinin yapılabileceği belirtildi. Hastanın da kabul etmesiyle Op. Dr. Mehmet Emin Anasız ve ekibi hatasız bir planlama sonucunda iki saat süren başarılı ameliyat sonrası hastaya operasyon düzendendi. Hasta operasyondan İki gün sonra taburcu edildi.

BU TÜR OPERASYONLARDA DOKTOR SEÇİMİ ÇOK ÖNEMLİDİR

Operasyon hakkında bilgi veren Dr. Anasız, şunları aktardı: “Bu tarz operasyonlar önemli ve bir o kadar da riskli operasyonlardır. Hastamız başka hastanelere başvurmasına rağmen yapılamayacağı söylenen bu operasyonu ben ve ekibim kısa sürede ve sıkıntısız şekilde tamamladık. Hastamızı iki gün gibi bir kısa sürede de taburcu ettik. Tecrübe, güçlü bir ekip ve son teknoloji donanım gerektiren bu tür operasyonlarda hastane ve doktor seçimi çok önemlidir.”  

YORUMLAR

  • 0 Yorum