phishing

Ordu, Afyon’da 11’ini arıyor

Ordu, Afyon’da 11’ini arıyor

Ordu, Afyon’da 11’ini arıyor
11 Eylül 2017 - 18:47

Ordu, Afyon’da 11’ini arıyor

 

Orduspor Teknik Direktörü Zafer Öztürk, Afyon kampı ile ilgili yaptığı açıklamada; “Burada saha başarısı çok önemli değil. Galibiyet ve mağlubiyetten daha önemli olan kendimizi görebilmek. Burada Ünye maçına kadar en iyi 11’i bulmamız gerekiyor” dedi

 

KURTULUŞ- Afyon’da ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında ikinci günü geride bırakan Orduspor’da, teknik direktör Zafer Öztürk açıklamalarda bulundu.

EN İYİ 11’İ BULMAMIZ GEREKİYOR

Kampı değerlendiren Öztürk, “Yaklaşık 2 gündür Afyon Oruçoğlu Termal Otel’de kamptayız. Burada çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Şuhut Belediyespor ile hazırlık maçı oynayacağız. Afyon’un Bölgesel Amatör Ligi olan ekiple çift kale maçımız saat 5’te olacak. Ahmet haricinde takımda sakat olan oyuncumuz yok. Onun da ciddi bir sakatlığı yok. İyi gidiyoruz. 30 kişilik bir takım var. Burada tesisleşme açısından çok ideal bir kamp ortamı var. Hazırlık maçları oynayabileceğimiz birçok takım var. Fatsa Belediyespor 1 aydır burada çalışıyor. Bizim henüz ikinci günümüz. Önce bize bu kampı sağlayan kulüp başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyoruz. Orduspor’u iyi bir şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Orduspor’dan ziyade Ordu’yu temsil ediyoruz. İki takım halinde çift kale maçlarımız olacak. Burada saha başarısı çok önemli değil. Galibiyet ve mağlubiyetten daha önemli olan kendimizi görebilmek. Zaten 30 oyuncunun hepsini bir arada oynatma şansımız yok. Sonuçta Ünye maçına kadar en iyi 11’i bulmamız gerekiyor. Bu süreçte her oyuncuya şans vermemiz gerekiyor. Bu süreç hazırlık süreci, taraftarlarımızdan öyle değerlendirmesini rica ediyorum” diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum