phishing

Öğretmen çiftin evinde dehşet anları

Öğretmen çiftin evinde dehşet anları

Öğretmen çiftin evinde dehşet anları
25 Temmuz 2016 - 06:02

Afyonkarahisar'daki bir devlet okulunda öğretmen olarak görev yaptığı belirtilen K.Ö. ile aynı okulda öğretmen olan karısı Z.Ö. arasında çıkan tartışmada bıçaklar konuştu.

Kocatepe Mahallesi’ndeki bir apartmanın ikinci katında cumartesi sabah erken saatlerde yaşanan olay, İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre şöyle oldu:

Karı koca tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu mutfakta bulunan ekmek bıçağını alan K.Ö., eşini bıçakladı. Bu sırada ailenin 13 yaşındaki oğlu O.Ö., annesinin bıçaklandığını görünce eline geçirdiği bıçakla o da babasını bıçakladı. Cihan Haber Ajansı’nın haberine göre, çiftin oğulları Ö.Ö.'nün de, olay sırasında hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

Çevre sakinlerinden alınan bilgiler yaşanan aile cinnetinin nedeninin evin tek çocuğu olan O.Ö.'nün derslerindeki ve girdiği sınavlardaki başarısızlıklar olduğu iddia edildi.

Ağır yaralanan öğretmen çift, ambulanslar ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ile Afyon Kocatepe Üniversitesi hastanelerine kaldırılan öğretmen çiftin tedavileri sürüyor.●Kaynak:Ajanslar

YORUMLAR

  • 0 Yorum