phishing

Oda ve borsa başkanlarının başarısı

Oda ve borsa başkanlarının başarısı

Oda ve borsa başkanlarının başarısı
27 Mart 2018 - 20:42 - Güncelleme: 28 Mart 2018 - 11:55

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İnşaat ve Emlak Müdürü Yahya Kemal Genç “yapılacak olan okul tamamen başkanlarımızın başarısıyla gerçekleşiyor, tüm Türkiye’yi geziyoruz. Bu şekilde uyumlu çalışan Oda ve Borsa’yı ilk kez görüyorum. Bu birliktelikten de böyle güzel başarılar ortaya çıkıyor. TOBB olarak ilçeler bazında ilk kez bu denli büyük bir yatırım gerçekleştiriyoruz. İnşallah önümüzdeki aylarda ihale sürecinin tamamlanmasını ve haziran ayında temel atmayı planlıyoruz” dedi.

 

“SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ”

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Tabak ise “bu güzel yatırım için Sayın Başkanım Rifat Hisarcıklıoğlu’ na çok teşekkür ediyorum. Bu güzel hizmeti ilçemize kazandırmak çok şükür bize nasip oldu. Bunun için de ayrıca mutluyum. Camia olarak eğitime çok önem verdiğimizi biliyorsunuz. Milli Eğitim Müdürlüğümüzle yaptığımız istişareler sonucunda yapılacak yatırımın İmam Hatip Lisesi olarak yapılmasına karar verdik. İmam Hatip Lisesi ilçemiz için çok büyük anlamı olan bir okul. Sembol değerlerimizden biridir. İlçemizden yetişen pek çok bürokrat, milletvekili, belediye başkanı, işadamı bu okuldan mezun olmuş. İnşallah yapacağımız bu yeni modern binasıyla uzun yıllar ilçemize hizmet etmeye devam edecektir. İlçemize okul yaptırmaya söz vermiştik, şimdi sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

 

“SÜRPRİZLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Ticaret Borsası Başkanı Hacı Boyar ise “bildiğiniz gibi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği çok büyük bir camiadır. Büyük olmasının nedenlerinden birisi de insana yani eğitime yaptığı yatırımlardır. Uzun süredir Murat Tabak Başkanımla birlikte hareket ederek bu yatırımı ilçemize kazandırdık. Allah en kısa sürede tamamlamayı nasip etsin. Bulunduğumuz her yerde ilçemizi layıkıyla temsil ediyoruz. Bu birliktelikten doğan güçle bu okulu kazandırdık. Borsa ve Oda olarak başka projeler üzerinde de çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemde Borsa ve Oda’nın hizmet binasının ilçemize yakışacak bir şekilde yapılması için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ nden söz aldık. Bunu da inşallah gerçekleştireceğiz” dedi.

Konuyla ilgili olarak Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan’ da “yapılacak yatırım nedeniyle Sayın Başkanlarıma teşekkür ediyorum, ilçemiz için çok önemli bir yatırım. Tüm yüreğimle hem Murat Tabak ve Hacı Boyar başkanlarıma hem de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Belediye olarak konuyla ilgili her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Kaymakamınız İbrahim Özkan ise Bolvadin’ de göreve başladığımın ilk günlerinde İlçemizde Ticaret Odası ve Ticaret Borsası Başkanları tarafından bu güzel sürprizle karşılandım. Bu durumdan çok memnun oldum. Murat Tabak ve Hacı Boyar Başkanları tebrik ediyorum, söz konusu yatırım nedeniyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ na çok teşekkür ediyorum dedi.

Heyette yer alan Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Dayı’ da konuyla ilgili olarak “ben bu okuldan mezun oldum, mezun olduğum okulun yenilenmesi beni çok duygulandırdı. Yaklaşık 8 milyon liralık bu yatırım ilçemiz için çok önemli. İlçe esnafları olarak aidatlarımızı toplasak inanın 100 yılda bu kadar aidat ödemeyiz. Bunu şunun için söylüyorum Oda ve Borsa’ ya verilen aidatlar gördüğünüz gibi boşa gitmiyor. ‘At sahibine göre kişner’ diye bir söz vardır. Sayın Başkanlarımı bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum, kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm Türkiye’de ilçeler bazında böyle büyük bir yatırımı Bolvadin’e yapan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ na çok teşekkür ediyorum. Bolvadin gördüğünüz gibi bu tür işlerde birlikte davrandığı zaman çok başarılı oluyor. Bu birliktelikten çok daha büyük başarılar çıkacağına inanıyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum