phishing

Ocak ; Şimdiye kadar kimsenin adamı Olmadık bundan sonra da olmayız

Ocak ; Şimdiye kadar kimsenin adamı Olmadık bundan sonra da olmayız

Ocak ; Şimdiye kadar kimsenin adamı Olmadık bundan sonra da olmayız
10 Şubat 2018 - 19:14 - Güncelleme: 10 Şubat 2018 - 21:48

 

 

 

Sandıklı Şoförler Odası Başkanı İbrahim Ocak, 133 fark attı. Ocak 213 oy alarak yeniden başkan oldu,rakibi 80 oyda kaldı

 

Sandıklı Şoförler Odası seçimlerinde İbrahim Ocak, rakibine büyük fark attı. Genel kurula katılan üyelerden 213 oy alan Başkan Ocak’ın rakibi 80 oy alabildi.

 

Sandıklı Şoförler Odası seçimlerinde iki aday yarıştı. Mevcut Başkan İbrahim Ocak’ın karşısına Nihat Ünal aday oldu.

 

Seçimleri İbrahim Ocak ve ekibi rakibine 133 fark atarak 4 yıl daha göreve geldi.

 

Divan Başkanlığını Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak’ın yaptığı genel kurulda, önce Başkan adayı Nihat Ünal konuşma yaptı. Göreve geldiklerinde esnaf için yararlı işler yapacaklarını söyleyen Nihat Ünal, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ile Hocalar Belediye Başkanı Ali Arslan’a teşekkür etti.

 

KİMSENİN ADAMI OLMADIK BUNDAN SONRA DA OLMAYIZ

 

Sandıklı Şoförler Odası Başkanı İbrahim Ocak, bugüne kadar esnafın yararına bir çok iş yaptıkların belirterek “ Hiçbir zaman kimsenin adamı olmadık, bundan sonra da olmayacağız. Bugüne kadar hep esnafın yanında olduk, bundan sonra da ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımla yanında olmaya devam edeceğiz. Biz birlik ve beraberlikten yanayız, hep bir hep diri olacağız” dedi.

 

ESOB BAŞKANI KONAK İSTEDİ, ADAYLAR EL ELE SELAM VERDİ

 

Konuşmaların ardından ESOB Başkanı Abdülkadir Konak bu kongrenin kaybedeni yok, salondan kazanan ve kaybeden kol kola çıkacak diyerek adayların el ele tutuşarak üyeleri selamlamasını istedi.

 

İbrahim Ocak ve Nihat Ünal, genel kurula katılanları el ele selamladılar.

 

İbrahim Ocak Başkanlığındaki Sandıklı Şoförler Odası yönetim kurulunda şu isimler yer aldı. Ali Demir, Yunus İnci, Şevki Yılmaz, Mehmet Akkaş, Mehmet Turan, Hasret Aslan. Yedek üyeler. Ümit Tosun, Abdi Çevik, Ali Uludağ, Orhan Uslu, Turgay Tekin, Yakup Mercan, Hasan Koçoğlu.

 

Denetim Kurulu. Halil Çetin, Ali Karaca, Ramazan Duran. Yedek Üyeler. İsmail Kunt, Alpay Alkan, Gökhan Erdoğan.

YORUMLAR

  • 0 Yorum