phishing

O yazar voleybolu takip eden protokolden övgüyle bahsetti

O yazar voleybolu takip eden protokolden övgüyle bahsetti

O yazar voleybolu takip eden protokolden övgüyle bahsetti
22 Ocak 2017 - 15:24

O yazar voleybolu takip eden protokolden övgüyle bahsetti

 

 

 

 

Voleybolaktüel.com adlı internet sitesinin yazarı Savaş Eski gülek afyonkarahisarda voleybolu yazdı.Savaş Eskigülek efeler liginde mücadele eden Afyon Belediyesi Yüntaş Erkek Voleybol Takımı'nı yazdı.Övgüyle bahsettiği takıma sahip çıkan protokol üyelerine ve afyonkarahisarlılarada hayran olduğunu yazdı.İşte yazarın yazısı,

 

Merhaba Sevgili Voleybol severler,

 

‘Voleybol Anadolu’da bir başka güzel!’ derim her zaman. 

Bugün de sizlere salonların tıklım tıklım dolduğu, son sayıya kadar müthiş destek ile takıma güç verenlerin, Kurtuluş Savaşı’nda müthiş savaşların yaşandığı yer olan Afyonkarahisar’dan bahsetmek istiyorum sizlere.

 

Adını yörede çok eskiden beri büyük alanda yapılan haşhaş ekimi ile şehrin ortasında yükselen koyu renkli volkanik kayaların renginden ve üstünde bulunan hisardan alan Afyonkarahisar, ülkemiz coğrafyasında afyon tarımı, kaliteli ve zengin mermer yatakları işletmesi ve gıda sektöründe lokum, kaymak gibi lezzetli ve önemli ekonomik değerlere sahip olan bir ilimizdir.

 

Ekonomik alandaki özelliklerinin dışında spor anlamında da yöre halkını spor alanlarına çekmeyi başaran takımlara sahiptir. Afyonkarahisar, 2016- 2017 sezonundan itibaren halen ülkemizdeki en üst düzey voleybol ligi olan Voleybol Efeler Ligi’nde ili başarı ile temsil eden Afyon Belediyesi Yüntaş Erkek Voleybol Takımı'na sahiptir.

 

Ameliyatım sebebiyle raporlu olduğum önceki hafta televizyondan naklen yayınlanan Beşiktaş maçını izlerken gördüğüm manzaraya bir kez daha hayran oldum.

Protokol Tribününde, Vali, Belediye Başkanı, Savcı, Emniyet Müdürü dahil olmak üzere tribünleri tamamen dolduran voleybol severler öyle güzel bir görüntü veriyorlardı ki, başta belirttiğim sözümü, voleybolun Anadolu’da bir başka güzel olduğunu bir kez daha anladım.

 

 

 

Sevgili Başak Koç ile Perşembe günleri Radyospor’da yaptığımız programlara da konuk aldığımız Afyon Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Afyon Belediyesi Yüntaş Kulübü’nün değerli Voleybol Şube Sorumlusu Burhan Kınay ile yaptığımız sohbetlerde sürekli olarak Afyonkarahisar’daki voleybol sevgisini duyardım. Bu güzelliği TRT aracılığıyla tüm Türkiye ile aynı anda görmek beni gerçekten etkiledi.

 

 

 

Kısa bir süre önce yaşanan ve derin travmalara sebep olan Venezüelalı oyuncu Kervin Pnerua’nın vefatının izleri, salona asılan ‘Seni unutmayacağız Kervin Pinerua’ pankartı ile halan sıcaklığını hissettiriyor.

 

Sezon başında mütevazı bir bütçe ile takımı Sinisa Reljic ve İsmail Dericioğlu’na teslim eden yönetim, ilk haftalardaki başarılı voleybol ve aldığı puanlarla ilk sezonunda Efeler Ligi’nde güzel işler yapacağının sinyallerini de vermeye başladı. MSK Urfa, Tokat Belediye Plevne ve Halkbank galibiyetlerinin tesadüf olmadığını ilerleyen haftalarda gösteren Afyon Belediyesi Yüntaş;  arkasında yatan gücü Beşiktaş maçı ile bir kez de televizyon aracılılığı ile tüm voleybol severlere gösterdiler.

Ara transfer döneminde kadrosunu Mili oyuncu Serhat Coşkun ile de güçlendiren yönetim, tribünleri dolduran ve sonra  derece saygılı olan taraftarlarına her maçta daha iyi bir mücadele izlettiriyor.

 

Kentin tarımdaki en önemli ürünü olan haşhaş, takımın da maskotu olmuş durumda.

 

 

 

Geleneksel Türk misafirperverliğinin en güzel örnekleri ile şehre gelen tüm takımları ve taraftarları misafir eden Afyon Belediyesi Yüntaş bu hafta da lider Fenerbahçe’yi konuk edecek. Bu kez rakip son 10 maçını kazanan ve haftayı lider kapatan güçlü bir takım. Bakalım bu önemli mücadelesinde puan paylaşımında kim galip gelecek. Ama ben biliyorum ki kazanan yine dostluk olacak!

           

Sağ olun güzel yürekli voleybol sever Afyonkarahisarlı dostlarımız, sağ olun, örnek olun. Bu takımın bu durumua gelmesinde emeği geçen herkese gönülden tebrikler.

Saygılarımla.

YORUMLAR

  • 0 Yorum