phishing

Nice yıllara Yasin

Nice yıllara Yasin

Nice yıllara Yasin
22 Ocak 2017 - 16:25

Nice yıllara Yasin

 

 

Hepiniz onu tanırsınız bir zamanların şehrin uydudan yayın yapan tek televizyon kanalının yöneticisi ve encormanı.Bir zamanlar birlikte mercek adında bir de program yaptık gazetecfi arkadaşımız Sait Karaduman’ın da katıldığı.

 

Yasin Köksal geçtiğimiz yıl CHP Afyonkarahisar milletvekili Burcu Köksal ile hayatını birleştirdi ve şimdilerde Ankara’da yaşıyor.Ankara’da olmasına Ankara’da ama gönlü hep buralarda.bugün de ziyaretimize geldi.Epeyce muhabbet ettik hani özlemişiz de eskilerden haberlerde yaşadığımız maceralardan ve dahası usta gazeteci Sait Karaduman’ın hatıralarından epeyce de güldük.

,

Bunları yazdım çünkü bugün Yasin Köksal’ın doğum günü.Hani kaçına girdi sormadım da ama biliyorum benden küçük genç bir kardeşimiz.Allah hayırlı uzun ömürler versin dedik iyi dileklerde bulunduk.Kucakladık.

 

DOĞUM GÜNÜNDE DE “HAYIR” KAMPANYASINA DEVAM

 

Tabiî ki bugün yasin Köksal için sürpriz eşi milletvekili burcu hanımdan geldi.Burcu hanım eşi için hazırladığı doğum günü pastası nı sürpriz yaparak muımlarıyla birlikte getirdi ve iyiki doğdun dilekleri eşliğinde yasin Köksal mumları üfledi tabiî ki de tebrikleri de kabul etti.

 

 Burcu hanım duygularını sosyal medya hesabından dile getirdi.Burcu Köksal:”

Eşi insanın hayatıdır aslında, eş bir hayatı iki bedende yaşamaktır. Sen benim hayatımın anlamı hayatta her zaman destekçim, Kocaman yürekli koruyucum, demir attığım limanım, arkamdaki dağım, sıcacık yuvam oldun. Sevdiğim sevdiceğim Seni çok seviyorum.İyi doğdun iyi ki benim ruh ikizim oldun...HAYIR'lı yıllar”dedi.

 

 

Kutlamanın ardından yasin kardeşimiz de eşine ve kutlamaya katılan dostlarına karşı duygularını ve şükranlarını sosyal medya hesabında dile getirdi.Yasin Köksal:”Başta canım eşim hayat arkadaşım sırdaşım sevdiğim Burcu Köksal olmak üzere sevgili ağabeyim Ali Köksal'a ve can dostum Engin Çetiner'e yanımda oldukları için çok teşekkür ederim Hayırlı günler”dedi.

 

Çiftin sosyal medydan duygularını ifade ettikleri mesajlarının sonunu Cumhuriyet Halk Partisi’nin hayır kampanyasını anımsatacak şekilde sadece hayır kelimesini büyük harflerle yazmaları ise dikkatlerden kaçmadı.

 

Yasin kardeşimize eşi ile birlikte sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllar diliyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum