phishing

Newjoy Afyon’dan yatırımcı bekliyor

Newjoy Afyon’dan yatırımcı bekliyor

Newjoy Afyon’dan yatırımcı bekliyor
16 Eylül 2017 - 10:11

Newjoy Afyon’dan yatırımcı bekliyor

 

Yenilikçi tasarım ve kaliteli üretim anlayışı ile 40 ilde 70 konsept mağaza ile ebeveynlere ve gençlere ulaşan Newjoy, Afyon’da mağazalaşmak ve yatırımcılara yeni iş fırsatları sunmak istiyor.

 

KURTULUŞ-Trendleri yakından takip eden Newjoy, inovatif ve modern tasarımları ile 0-24 yaş arası bebek ve gençlere özel koleksiyonlarıyla fark yaratıyor. Dünya markası olma stratejisi ile hareket eden, yurt içinde ve yurt dışında mağazalaşma atağında olan ve başarılı franchise sistemiyle hızla büyüyen Newjoy, yurt genelinde 40 ilde 70 konsept mağazasıyla tüketicilere ulaşıyor. Hızla büyüyen marka değeri ile Afyon’da ebeveynlere ve gençlere ulaşmak isteyen Newjoy, karlı yatırım fırsatları ile yeni yatırımcılarını bekliyor. Başlangıç bedeli ve royalty almayan marka, bölge koruması, lokal tutundurma çalışmaları, pazarlama aksiyonları, eğitim ve dekorasyon destekleriyle yatırımcısının yanında yer alıyor. Yatırımcısıyla kol kola büyüyen Newjoy, teknolojik alt yapısı, geniş ürün-fiyat alternatifleri ve yapmış olduğu yatırım danışmanlıklarıyla güçlü bir franchise sistemine sahip. Hızla büyüyen marka değeri ve kaliteli üretimiyle bebek ve genç mobilyasında uzmanlaşan Newjoy’un yatırımcıdan beklentisi, perakende tecrübesi, markayı temsil edebilecek yeteneğe ve bilgi birikimine sahip olması olduğu bildirildi.

GÜÇLÜ FRANCHİSE SİSTEMİYLE MAĞAZALAŞMA ATAĞINDA…

Kaliteli, fonksiyonel ve modern tasarımlarıyla 30 ülkede, 100 şehirde, 150 noktadan gençlere ve ebeveynlere ulaşan Newjoy, yatırımlarına yurt içinde ve yurt dışında devam ediyor. Marka bu yıl yurt içinde öncelikli İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Gaziantep olmak üzere 9 yurt dışında Cezayir, Libya, Irak, Ürdün ve Lefkoşa olmak üzere 7 konsept mağaza açmayı hedefliyor. Beş yıllık süreçte mağaza sayısını yurt içinde 150'ye, yurt dışında 40’a ulaştırmayı planlıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum