phishing

Ne olacak bu Mersin’in hali?

Ne olacak bu Mersin’in hali?

Ne olacak bu Mersin’in hali?
08 Kasım 2017 - 19:56

Ne olacak bu Mersin’in hali?

 

Önceki gün kulüp başkanı Mahmut Karak’ın istifa etmesi üzerine morallerin bozuk olduğu Mersin İdmanyurdu’nda, takım deplasman giderlerinin bulunmasının ardından Menemen Belediyespor maçı için İzmir’e gitti

 

2.Lig Kırmızı gurupta 11. maçına çıkan Mersin İdman Yurdu gurupta Lider olan Menemen Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Ligde henüz puan alamayan Mersin İdman Yurdu'nda önceki gün Kulüp Başkanı Mahmut Karak'ın da istifası etmesi ile kötü giden sezonu daha da zora soktu. Sahipsiz kalan Kırmızı Lacivertliler de neredeyse Menemen maçına gedemeyecek duruma geldi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz devre girerek bu haftaki yabancı saha giderlerini karşılayacağı açıkladı. Böylece Mersin İdman Yurdu büyük bir cezadan kurtuldu. Futbol takımı ise dün kara yolu ile Menemen’e giderek maç saatini beklemeye başladı. Menemen Belediyespor maçı bugün saat 13.00'da oynanacak.

CEZA ALARAK GİTTİ

Bu arada Perşembe günü 8 ay Başkanlık yaptığı Kulüpten istifa eden Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Mahmut Karak'a TFF'den ceza geldi. TFF’den konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada “Mersin İdmanyurdu Kulübü başkanı Mahmut Karak'ın, 29.10.2017 tarihinde Mersin Stadyumunda oynanan Mersin İdmanyurdu - Bodrum Belediyesi Bodrumspor TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, müsabaka hakemlerine yönelik hakareti nedeniyle ve müsabaka hakemlerine yönelik hakem soyunma odası koridorlarında hakareti nedeniyle takdiren 5 ay 15 gün hak mahrumiyeti ve 43.000.-tl para cezası ile cezalandırılmasına” cümleleri kullanıldı.

DÜŞÜŞ TAM GAZ SÜRÜYOR

İki sezon önce Süper Lig’e veda ettikten sonra yaşadığı sıkıntılar nedeniyle TFF 2. Lig’e kadar düşen Mersin İdmanyurdu, geride kalan 9 maçında galibiyet veya beraberlik alamazken, cezası nedeniyle eksi 3 puanla ligin dibine adeta demir attı. Mersin ekibi, kalesinde gördüğü 37 golle de bu sezon Türkiye’deki profesyonel ligler içerisinde en çok gol yiyen takım oldu. 2014-2015 sezonunda gösterdiği performansla Süper Lig’i 7. sırada bitiren Mersin İdmanyurdu, eski günlerini arıyor. Süper Lig’de mücadele ederken yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle 2015-2016 sezonunda TFF 1. Lig’e düşen Mersin ekibi, transfer yasağı nedeniyle kadrosuna tavkiye yapamadan başladığı bu ligde de tutunamadı. Sadece iki sezon önce Süper Lig’de mücadele eden Mersin İdmanyurdu’nda maddi sıkıntılar devam ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum