phishing

Mustafa Çöl : Birlikte Yürümeye Hazır Mıyız Sandıklım...

Mustafa Çöl : Birlikte Yürümeye Hazır Mıyız Sandıklım...

Mustafa Çöl : Birlikte Yürümeye Hazır Mıyız Sandıklım...
10 Aralık 2018 - 18:28

Sevdamızın adı SANDIKLI’mıza hizmetkârlık yapma vazifesini şahsıma ikinci defa layık gören, Cumhurbaşkanımız, Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Başkan yardımcılarımıza, Milletvekillerimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu'na, Av. Ali Özkaya’ya, Av. İbrahim Yurdunuseven'e, İl Başkanımız Av. Hüseyin Sezen’e, İl Başkan Yardımcılarımıza, İl ve İlçe teşkilatımızın tüm mensuplarına, İlçe Başkanımız Bekir Özçelik'e, Kadın Kolları ve Gençlik kolları başkan ve üyeleri ile ilçe yönetimimize şükranlarımı arz ederim.

Cumhurbaşkanımız, liderimiz ve en büyük yol göstericimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemizde ilk kez uyguladığı ‘hizmet belediyeciliği’ ve ‘gönül belediyeciliği’ne layık bir çalışma anlayışı ile bu AK yolda Rabbim inşallah şahsıma verilen bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirmeyi nasip eder.

Bugüne kadar, "Hizmetkar" olma şerefine layık olduğumuz Sandıklı’mızda çok güzel işler yaptık. Sandıklı’mızı her yönüyle farklılaştırıp marka ilçe yapmak için gece gündüz çalıştık. Kaybedilen yılları telafi etmek için ne gerekiyorsa yaptık ve inşallah hemşehrilerimin desteği ile yapmaya da devam edeceğiz. Hedeflerimiz de hayallerimiz de çok büyük. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsıma layık gördüğü bu kutsal görev ile bir kez daha milletimizin rızasını almak, hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmek için yola çıkıyoruz.

Bundan önce olduğu gibi bu güzel, bu aziz millete hizmet etmek için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız! Allah'ım mahcup etmesin. Desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerimden Allah razı olsun.

BİRLİKTE NİCE BAŞARILARA İNŞALLAH.

 

NOT: 13 OCAK PAZAR SAAT 11:00'da KENT PARK BELEDIYE DÜĞÜN SALONU YANINDAN ARAÇLARLA AFYONA ADAY TANITIM TOPLANTISI IÇIN HAREKET EDILECEKTIR.

YORUMLAR

  • 0 Yorum