phishing

MÜSİAD yeni yönetimi görücüye çıktı

MÜSİAD yeni yönetimi görücüye çıktı

MÜSİAD yeni yönetimi görücüye çıktı
11 Nisan 2018 - 01:09 - Güncelleme: 11 Nisan 2018 - 02:16

Müstakil Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar İl Temsilciliğinin yeni yönetimi kentte görev yapan basın mensuplarıyla buluştu.

Mart ayında Afyonkarahisar İl Temsilcisi olarak MÜSİAD Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Ahmet Karakol, yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

Karakol, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi.

"MÜSİAD Afyonkarahisar Temsilciliği 2013 yılında açıldı. Önceki kurucu başkanımız Ahmet Neoldum ve ekibine teşekkür ediyorum. Büyük bir özveri ve gayretle, yaptıklarımızla ve yapamadıklarımızla derneğimiz bugünlere geldi. Gelinen noktada hem derneğimizin tüzüğü gereği, hem de bir kan değişimi olması, yeni bir hareketlilik ve heyecan oluşması için yönetim değişikliği gerçekleşti. Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım MÜSİAD Genel Merkezi tarafından bize tevdi edilen bu görevi kabul ettik ve inşallah elimizden gelen gayreti ilimiz ve ülkemiz için göstereceğiz."

Karakol yeni yönetim Kurulu üyelerini tanıttı.MÜSİAD Afyonkarahisar Temsilciliği Başkanlığı görevini ben yürüteceğim. Bildiğiniz gibi Ahmet Karakol olarak onlarca yıldır Tınaztepe Un, Tınaztepe Yem, Tanova Süt ürünleri firmalarının yönetim kurulu başkanıyım.

Yönetim kurulu üyemiz Ercan İşlek, İŞLEK Gıda Yönetim Kurulu Üyesi

Yönetim kurulu üyemiz Mustafa Oğuz, Oğuzlar Mermer Yönetim Kurulu Üyesi

Yönetim kurulu üyemiz Abdullah Sert, Yeşilay Yapı Denetim Yönetim Kurulu Üyesi

Yönetim kurulu üyemiz Süleyman Çınaroğlu, Özgül Termal Genel Müdürü

Yönetim kurulu üyemiz Şükrü Yücel, Özel Fuar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı

Genel sekreterimiz Abdullah Özteke, Elit Elektronik Yönetim Kurulu Üyesi

 

MÜSİAD'ın ulusal ve uluslararası alanda çalışmaları kendilerinin de Afyonkarahisar'a yansıtmayı hedeflediklerini aktaran Karakol, yapılacak etkinliklerden kentin geniş anlamda faydalanmasını istediklerini aktardı.

MÜSİAD Afyonkarahisar Temsilciliği olarak biz de MÜSİAD’ ın Ulusal ve Uluslararası alanda yaptığı önemli çalışmaları, etkinlikleri İlimize de yansıtmak istiyoruz. MÜSİAD’ ın bu prestijinden, imkânlarından ilimizin de en geniş anlamda faydalanabilmesini hedefliyoruz.

Bu gaye ile ilk etapta ŞUBE statüsüne geçmeyi planlıyoruz. Şube için gerekli olan üye sayısını tamamladık. İNŞAALLAH 25 Mayıs 2018 Cuma günü Şube açılışımız Genel Başkan Abdurrahman Kaan beyin ve birçok değerli misafirimizin katılımıyla yapılacaktır.

Sonraki süreçte hedefimiz üye sayımızı yüzün üzerine çıkararak derneğimizin gücünü artırmak, sektör kurulları ve komisyonlar oluşturmak, Genç MÜSİAD Afyonkarahisar’ı oluşturmak ve kadın çalışma kurulu kurmaktır. Bu kapsamla ilgili diğer önemli bir hedefimiz ise MÜSİAD Afyonkarahisar’ a ait müstakil bir binaya sahip olmaktır

Olabilecek en kısa sürede İlimizde ‘Termal Sağlık Turizmi’ başlığı altında panel düzenleyip ilimizdeki turizm potansiyelinin tanıtılmasını hedefliyoruz. Takip eden süreçte ise ilimizin gıda sektörü ve mermer sektöründeki gücünü ve potansiyelini tanıtan toplantılar düzenlemeyi hedefliyoruz.

21-24 Kasım 2018 tarihlerinde İstanbul CNR Fuar Merkezinde gerçekleştirilecek olan MÜSİAD EXPO’ da, MÜSİAD Afyonkarahisar olarak en etkin şekilde yer almayı planlıyoruz.

MÜSİAD’ın Ülke genelinde gerçekleştirdiği faaliyetlerden bazılarının ilimizde yapılması da diğer bir hedefimizdir. Bazı toplantı ve faaliyetler vesilesiyle zaman zaman ilimize gelecek olan MÜSİAD üst yönetimi ve üyelerinin şehrimizi tanımaları ve ilimizin ekonomik potansiyelini görebilmeleri mutlaka daha kolay olacaktır. Yeter ki biz organizasyonları başarıyla yapabilelim, iyi bir ev sahipliği sergileyelim.

YORUMLAR

  • 0 Yorum