phishing

MÜSİAD büyümeye devam ediyor

MÜSİAD büyümeye devam ediyor

MÜSİAD büyümeye devam ediyor
27 Mayıs 2018 - 22:08

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar Şubesi hizmet binası düzenlenen törenle açıldı. Açılışta bir konuşma yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, MÜSİAD’ın her geçen gün büyüdüğünü ve Türkiye’nin ihracatına büyük katkı sunduğuna dikkat çekti.

 

Atatürk Caddesinde yapılan açılış törenine Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Milletvekilleri Ali Özkaya ve Hatice Dudu Özkal, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Karakol, yöneticiler ve üyeler katıldı. MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi hizmet binasında ilk açılış konuşmasını Şube Başkanı Ahmet Karakol gerçekleştirdi.

 

Sözlerimin başında hepinize hoş geldiniz diyor bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için şükranlarımı sunuyorum.

 

MÜSİAD Afyonkarahisar başkanlığı tarafımıza tevdi edildikten hemen sonra yönetim kurulunu oluşturduk. Yeni yönetim olarak tespit ettiğimiz en önemli husus dernek merkezimizin yeterli olmamasıydı. Bu yüzden üye sayımızın artırılması ve daha görünür bir yerde, daha uygun bir çalışma ortamı sağlayacak dernek merkezine taşınma ilk hedefimiz oldu. Sağ olsun bu süreçte bizlere büyük destekleri olan Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Çoban Beyefendi’nin de destekleriyle şu an açılışını yaptığımız yerde karar kıldık. Hemen hızlıca işe koyulduk. Bir taraftan kurum ziyaretleri ve basın toplantılarıyla derneğimizi ve MÜSİAD Afyonkarahisar olarak hedeflerimizi anlatırken diğer taraftan yeni ofisimizin hazırlıklarına başladık ve yeni üyelerimizle MÜSİAD Afyonkarahisar’ı büyütmeye başladık.

 

Değerli misafirlerimiz;

 

Bu dernek merkezi İNŞAALLAH İlimiz için, Ülkemiz için hayırlı işlere vesile olacak, ilimizin sosyoekonomisinin yükseltilmesine katkıda bulunacaktır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, bu mübarek günde açılışımıza iştirak eden herkese çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.

 

dedi.

 

“MÜSİAD İŞ CAMİAMIZIN YÜZAKI”

 

MÜSİAD’ın Türkiye’deki iş camiasının yüz akı olan bir kuruluş olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Bu kuruluşun başında da çok değerli Abdurrahman Kaan bey ve ekibi var. Ben buradan Türkiye’deki tüm şubelerine başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

“İŞ DÜNYAMIZI DÜNYA’YA AÇMAK İÇİN BURADAYIZ”

 

Müsiad olarak türkiye’de önemli hizmetlere imza atmak için yola çıktıklarını kaydeden MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, “4 yıl önce Afyonkarahisar’da bir temsilcilik olarak açtığımız MÜSİAD’ımızı büyütmüş ve bugün itibariyle şubeleştirmiş olarak daha geniş bir ekibimizle birlikte Afyonkarahisar’a ve Ülkemize daha geniş çerçevede hizmet sunmaya devam edeceğiz. Önemli bir toplum kuruluşuyuz, bir sermaye platformuyuz. İnşallah buradan afyonumuzu da Dünya’ya

 

MÜSİAD’ın interlandıyla birlikte köprü olacak şekilde her tarafa tanıtmayı amaçlıyoruz. İş dünyamızı Dünya’ya açmak için buradayız. Türkiye’deki üyelerimizle birlikte Türkiye’de daha çok üretim yapıp, ithalatı da azaltıp, ihracatı daha da fazla artırma yolunda çaba göstereceğiz” dedi.

 

“İLİMİZİN POTANSİYELİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”

 

Açılışta konuşan Vali Mustafa Tutulmaz; “İlimizde potansiyeli her geçen gün artan MÜSİAD Afyonkarahisar’ın yeni hizmet binasının açılıyor olmasını büyük bir mutlulukla karşıladığımı ifade etmek isterim. İnşallah bu açılışla beraber daha çok yatırımcıyı ilimize çekeriz diyerek hayırlı uğurlu olması dileğiyle saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

“MÜSİAD ihracata katkıda bulunuyor”

 

Müsiad’ın yeni hizmet binasının açılışında konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu “MÜSİAD Türkiye'deki en büyük sivil toplum kuruluşudur. Biz de hükümet olarak çok istifade ediyoruz. Sürekli raporlar hazırlayıp bizlere sunuyorlar. Bende bu raporlardan çok istifade ettim. Yurtdışında en çok temsilciliği olan bir sivil toplum kuruluşudur. Bu bakımdan gerçekten gurur duyuyoruz. Bu tür sivil toplum kuruluşlarının ekonomik hayatta çok önemli yeri vardır. MÜSİAD Türkiye'de ihracatın artmasına çok büyük katkıda bulunan bir sivil toplum kuruluşudur. Huzurlarınızda kendilerine teşekkür ediyorum. Açılışımıza katılan işadamlarımızdan Afyonkarahisar'ın ekonomik olarak kalkınması açısından bir ekonomik eylem planı hazırlamalarını istiyoruz. Bu vesileyle MÜSİAD yeni hizmet binasının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından İl Müftüsü Şükrü Kabukçu’nun duası ile yeni şubenin açılış kurdelesi kesildi. Bakan Eroğlu, Vali Tutulmaz ve diğer davetliler açılış sonrası dernek binasında incelemelerde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum