phishing

Muhtarlardan Başkan Çoban Onuruna Yemek

Muhtarlardan Başkan Çoban Onuruna Yemek

Muhtarlardan Başkan Çoban Onuruna Yemek
20 Şubat 2019 - 16:46


 
            Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın onuruna akşam yemeği verdi.Programa Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın eşi Emine Çoban, Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ali Çetin, Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Neşe Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda mahalle muhtarı katıldı.
 
“SİZİ HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ”
 
 Gecede bir konuşma yapan Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Neşe Yılmaz, ilimize kazandırdığı eserlerden dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür etti. Önümüzdeki sürecin Başkan Çoban'ın kendisi ve ailesi için hayırlı olmasını dileyen Neşe Yılmaz, Afyonkarahisar Belediyesi'nin Başkan Burhanettin Çoban'ın başkanlığında çok değerli bir 10 yıl geçirdiğini vurguladı. Muhtarlar adına Başkan Çoban'a şükran dileklerini sunan Yılmaz, "Misafirlerinizi ayakta karşılayıp kapıda uğurlayan bir başkan oldunuz. Sizi hiçbir zaman unutmayacağız." dedi.
 
ÇALIŞMA ARKADAŞIM OLDUNUZ
 
        Kendisi onuruna verilen akşam yemeği dolayısıyla Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği’ne şükranlarını sunan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise muhtarlık müessesesinin; demokrasimizin, yönetim sistemimizin, kültürümüzün ve toplumsal yaşamımızın en önemli yapı taşlarından biri olduğunu söyledi. Mahallelerinin gelişimi ve değişimi için çözüm ortaklığı yapan muhtarları özverili çalışmalarından dolayı tebrik eden Başkan Çoban; “Afyonkarahisar Belediyesi olarak bu güne kadar muhtarlarımızın taşıdığı sorumluluk ve önemin bilincinde hareket ettik.  Belediyemizin çalışma ve projelerini her an muhtarlarımızın bilgisine sunduğumuz gibi, muhtarlarımız da bu anlamda vatandaşlarımıza birer iletici konumunda yer aldı. Bizzat yaşadığınız ve görev yaptığınız mahallelerin hür türlü sorununu ilgili yerlere aktarma ve takip etme görevini gerçekleştiren sizler  vatandaşlarımızın hizmetle buluşturulması noktasında bizlerin de birer çalışma arkadaşı oldunuz.Afyonkarahisar Belediyesi olarak muhtarlarımızın taşıdığı sorumluluk ve önemin bilincinde hareket ettik. Yine aynı şekilde Afyonkarahisar Belediyesi olarak muhtarlarımızın talep ve görüşlerini değerlendirdik ve bu konuda çalışmalarımızı sürdürdük” diye konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum