phishing

Mü’min nasıl olmalı ? İsimli kitabın tanıtımı yapıldı

Mü’min nasıl olmalı ? İsimli kitabın tanıtımı yapıldı

Mü’min nasıl olmalı ? İsimli kitabın tanıtımı yapıldı
17 Ekim 2018 - 14:39

        Afyonkarahisar Belediyesi kültürel yayınlarına olan desteğine yenilerini eklemeye devam ediyor. Belediyemizin 57’nci yayını olan ve Eğitimci- Yazar Muharrem Günay tarafından hazırlanan “Mü’min Nasıl Olmalı?” isimli kitap, Sevgili Peygamberimizin dünyaya teşrifleri dolayısıyla kutladığımız Mevlid Kandili’nde tanıtıldı.

 

Tanıtım programında konuşan Eğitimci- Yazar Muharrem Günay, İslam dünyasının sıkıntılı halinin en büyük sebebinin bilgisizlik ve cehalet olduğunu söyledi. Günay, “Bizler vaktiyle çok okuyan, çok araştıran bir millettik. Yeniden dünyayı keşfetmek, bilgi toplumu olmak, dünyaya Cenab-ı Hakkın adını hâkim kılmak, dünya barışına, ilme ve medeniyete olumlu katkıda bulunmak istiyorsak her şeyden önce okuyan, bilim ve teknoloji üreten, büyüğünü sayan, küçüğünü seven, milli, manevi ve ahlaki değerleri benimseyen, koruyan ve yetiştiren bir nesil yetiştirmek zorundayız. Bu kitabımızda bunları anlatmaya çalıştık. Sağolsun Belediye Başkanımız bundan önce de ‘Namazı İkame Etmek” adında bir kitabımızı bastı ve kısa sürede tükendi” dedi.

 

“BAŞKANIMIZ AFYON’UN SİYASİ TARİHİNE KÜLTÜREL HİZMETLERE EN ÇOK YER VEREN BİR BAŞKAN OLARAK GEÇECEK”

 

        Kitabın yayınlanmasında emekleri olanları da unutmayan Eğitimci- Yazar Muharrem Günay “1994 yılının Mart ayında Kocatepe Gazetesinde yazı yazmaya başladım. Aramızdan şimdi ayrılmış olan ve her zaman ‘Ustam’ diye rahmetle yâd ettiğim Şükrü Küçükkurt Amcamdan çok şeyler öğrendik. Hem Gazetemizin Kurucusu İbrahim Küçükkurt ve hem Şükrü Küçürkurt’u, Recep Yaşayacak Amcayı, Çetin Özerdem’i, Mehmet Sadettin Aygen’i ve aramızdan ayrılan Afyonumuzun yazarlarını, ilim adamlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın Afyon’un siyasi tarihine en çok kitap basan, kültürel hizmetlere en çok yer veren bir başkan olarak geçeceğini söyleyen Eğitimci- Yazar Muharrem Günay; “Bu kitaplara vesile olanlardan Allah razı olsun. Başta Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban olmak üzere Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Emel Sarlık’a ve personeline ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

“EHL-İ SÜNNET ÇİZGİSİNDE FAALİYETLERE İHTİYACIMIZ VAR”

 

             Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Sevgili Peygamberimizin dünyaya teşrifleri dolayısıyla kutladığımız Mevlid Kandili’nde böylesi anlamlı bir eseri Afyonkarahisarlılar’ın beğenisine sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.  Eğitimci- Yazar Muharrem Günay’ın okullarımızda camilerimizde ve gazetelerin köşe yazılarında Yüce dinimiz İslam’ı ehl-i sünnet çizgisine uygun bir şekilde anlattığını söyleyen Başkan Çoban; “Kendisi bu uğurda çok güzel çalışmalar ortaya koydu. Bunlar elbette hemşehrilerimiz tarafından hayırla anılacaktır. Bu kitabıyla da Afyonkarahisar’ın yanı sıra ülkemize hatta İslam ülkelerine ulaşmış oldu. Bu kitabımız ehl-i sünnet anlayışına uygun bir şekilde dinimizin tavsiyelerini en güzel bir şekilde ortaya koyuyor.  Dilediğimizi anlatacak böyle ehl-i sünnet çizgisinde faaliyetlere ihtiyacımız var. Muharrem Günay Hocamızda bunu en güzel şekilde kaleme aldı. Kendisini ve bu başarısında emeği olan ailesi, dostları ve çevresinden de Allah razı olsun. 57. yayınımız hayırlı olsun” dedi. Konuşmaların ardından Eğitimci- Yazar Muharrem Günay  kaleme aldığı eseri, programa katılanlara imzalayarak takdim etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum