phishing

Motokros şampiyonası Afyon'da yapılacak

Motokros şampiyonası Afyon'da yapılacak

Motokros şampiyonası Afyon'da yapılacak
13 Ocak 2018 - 22:59

Afyonkarahisar’da 1-2 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan Dünya Motokros Şampiyonası’nın tanıtım toplantısı Vali Mustafa Tutulmaz'ın katılımıyla İstanbul Çırağan Palas Kempinski’de gerçekleştirildi.

 İlimiz için ilk ve büyük bir organizasyon olan Dünya Motokros Şampiyonası’nın tanıtım toplantısına Vali Mustafa Tutulmaz yanı sıra Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, FIM Avrupa Başkanı Wolfgang SRB, Youth Stream Asbaşkanı Luigi Zompetti, Motor Sporları Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr. Yunus TORTOP, Milli Motorsikletçi Kenan Sofuoğlu ile birçok motor sporcusu ve turizm sektörü temsilcileri katıldı.

 Motor Sporları Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar ile Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın Dünya Motokros Şampiyonası hakkında bilgi vermesinin ardından söz alan Vali Mustafa Tutulmaz; “Bu tür organizasyonlar iller için ve ülkeler için çok önemlidir. Dünya Motokros Şampiyonası dünyada sadece 20 ülkede yapılıyor. Bu yıl bu gibi organizasyonlara ülkemizin dâhil edilmesinin akabinde ilimizin de dâhil edilmesi bizim ve ilimiz için büyük bir onur kaynağıdır. Bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmak ilimiz için sayısız kazanım sağlayacaktır. Bizler bu organizasyonları layıkıyla yerine getirebilirsek Afyonkarahisar bu alanda büyük bir atılım sağlamış olacaktır. Böylelikle büyük ve güzel organizasyonları gereğince yapabilir hale gelmek, Afyonkarahisar’ın onur ve gurur kaynağı olacaktır.” dedi. 

Bu organizasyonla Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde tanıtacağız diyerek sözlerine devam eden Vali Tutulmaz; “Afyon’da yapılacak şampiyona sadece spor olarak algılanmaması gerekmektedir. Bu tür organizasyonlar bir il için üst ligde seviyeye çıkma göstergesidir. Bu sorumluluğu üstlenerek ev sahipliği yapmanın onuru ve gururunu yaşayacağız. Spor çağımızın en önemli etkinliklerinden birisidir. Spor, ülkelerin tanıtımında önemli bir rol oynamaktadır. Afyon medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir yerdir.” dedi.

 Tanıtım toplantısının hazırlanmasında ve gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere tek tek teşekkür eden Vali Tutulmaz; “Toplantıya katılım çok güzel.. Tüm ilgili kişiler toplantımıza destek verdiler. Ben toplantımızın verimli olduğunu düşünüyorum. Tanıtım toplantısıyla başarılı bir şekilde başlayan sürecin inşallah en iyi şekilde geçeceğine inanıyorum.” dedi.

 Toplantı konuşmaların ardından günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum