phishing

Mor Beyaz’dan yazılı açıklama

Mor Beyaz’dan yazılı açıklama

Mor Beyaz’dan yazılı açıklama
16 Eylül 2017 - 10:29

Mor Beyaz’dan yazılı açıklama

 

İlimizde uzun zamandır hem tribünden hem de sosyal medya üzerinden faaliyet gösteren Mor Beyaz adlı sayfa’dan Bugsaşspor- Sakaryaspor maçında yaşana olaylara ithafen bir yazılı açıklama yayımladı

 

SERCAN SAYIN- Taraftarlık kelimesinin terörist sıfatı ile anılmalarına karşı olduklarını ifade eden taraftarlar, aradaki farkın ayırt edilmesi gerektiğini belirtti.

İŞTE O AÇIKLAMA

Mor Beyaz adlı sayfadan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi,

“Öncelikle 10.09.2017 tarihinde Bugsaşspor - Sakaryaspor müsabakası için Ankara'da bulunan Sakaryaspor taraftarına karşı kolluk kuvvetlerinin sergilediği tutumu hayretle ve utançla izlediğimizi belirtmeliyiz..

 

Sakaryaspor taraftarı ile aramızda ki anlaşmazlık veyahut geçmişte yaşanan istenmeyen olaylar bir kenara, Türkiye Cumhuriyet'inin evlatları olarak, Türk tribünlerinin bu denli konularda birleşebileceğini göstermek ve haksızlıklara karşı sergilediğimiz duruş adına tüm samimiyetimizle böyle bir açıklama yapma gereği duyduk.

 

Yaşantısından ve farklı unsurlardan fedakarlık ederek, şehir şehir gönül verdiği armanın peşinden giden, takımını desteklemekten başka bir amacı bulunmayan, vatan ve millet gibi kutsal kavramlara gönülden bağlı olduğuna inandığımız bu insanlara yapılan son derece sert müdahaleleri ve tribün giriş çıkışlarında oluşturulan #UtançKoridoru'nu şiddetle kınıyoruz!

 

Geçmişte, bizlerin de başına gelmiş bu tarz dehşet verici tutumlara karşı DURUŞUMUZ NET OLACAKTIR! Mor beyaz sayfasi olarak; renk, arma veya takım ayırt etmeksizin öncelikle Sakaryaspor taraftarının ve bu müdahalelere maruz kalmış tüm Türk tribünlerinin yanında olacağımızın, ayrıca seslerini elimizden geldiğince gürleştirmeye çalışacağımızın bilinmesini isteriz!

 

O koridorda gidenler ne bir örgüt mensubu, ne de bir mahkum.. Bunun bilincine varmanız dileğiyle.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum