phishing

Milli Gururumuz Sümeyye Boyacı Yeni Başarılara Hazırlanıyor

Milli Gururumuz Sümeyye Boyacı Yeni Başarılara Hazırlanıyor

Milli Gururumuz Sümeyye Boyacı Yeni Başarılara Hazırlanıyor
20 Aralık 2018 - 09:47

 

 

İrlanda’nın başkenti Dublin’de düzenlenen 2018 Avrupa Paralimpik Yüzme Şampiyonasında birinci olarak Türkiye’yi gururlandıran, Cumhuriyet Tarihinin İlk Kadın Şampiyon Yüzücüsü Sümeyye Boyacı; 2019 yılında Bursa Kebap Evi’ nin sponsorluk desteği ile yeni başarılar hedefliyor. Hollanda, İtalya, Avusturalya, Amerika gibi ülkelerde 10 uluslararası yarışın gerçekleşeceği yıl içinde “Ana Sponsor Bursa Kebap Evi” nin desteği ile yurt dışı yarışlarına katılacak olan Sümeyye Boyacı, Türkiye’yi gururla temsil etmeye devam ederek dünya şampiyonu olmaya hazırlanıyor.

 

Sümeyye’nin başarılı hikayesini ekranlardan gören ve buna kayıtsız kalamayan Bursa Kebap Evi; 2019 yılında Sümeyye Boyacı’ nın her alandaki çalışmalarını destekleyeceğini ve tüm hedeflerini gerçekleştirmesi konusunda Sümeyye’nin yanında olacağını açıkladı. Bursa Kebap Evi Ana Sponsorluğunda yoluna daha güçlü devam edecek olan Sümeyye Boyacı “ Bedensel Engelliler Spor Federasyonu desteğiyle ile katıldığım yarışlar dışında Türkiye’yi temsil etmek istediğim fakat katılamadığım önemli uluslararası organizasyonlar oluyor. Birincilikle ayrılacağımdan emin olduğum bu yarışlara artık Bursa Kebap Evi desteğiyle katılabileceğim” diyor.

 

Bursa Kebap Evi Sporcuyu Destekliyor, Spor Sponsorluklarla Gelişiyor

 

2010 yılında 3 şube ile devir aldıkları Bursa Kebap Evi markasını şık bir konseptle buluşturarak, profesyonel ve güçlü yönetim anlayışıyla 8 yıl gibi kısa bir sürede 95 şubeye ulaştıran Cem ve Caner kardeşler, Türkiye’nin 37 ilinde ve yurt dışında Bursa yöresel mutfağının en özel lezzetlerini

 

restoranlarında tüketicileri ile buluşturuyor. Franchise sistemi ile hızla büyüyen Bursa Kebap Evi, son yıllarda yatırımcıların gözdesi olmayı başardı. Yüksek yatırım değeri ile yurt dışı yatırımcıların da ilgisini çeken marka, Almanya’dan sonra Amerika, İran ve Dubai’de yeni şubelerini açmaya hazırlanıyor. 1.520 kişiye istihdam sağlayan marka, 2019 yılı sonunda 110 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Şık konsepti, kaliteli hizmet anlayışı ve özel lezzetlerinin yanı sıra çocukların hayal dünyasını geliştiren, becerilerini göz önünde bulunduran ve aileleriyle birlikte dahil olabilecekleri sosyal restoran konseptleri oluşturan Bursa Kebap Evi; sponsorluk çalışmaları kapsamında başarılı sporculara da destek oluyor. Kısa süre içinde başarı hikayesini yazarak büyüyen ve dünyaya açılan BKE, tecrübe ve kazanımlarını başarılı isimlerle paylaşıyor ve 2019 yılında sponsorluk çalışmalarını Sümeyye Boyacı ile yürütüyor. “Zorlu yollardan geçerek kısa sürede kendi başarı hikayemizi yazdık. Şimdi tecrübelerimizi ve kazanımlarımızı Türkiye için önemli başarılara imza atan ve kendi hikayesini yazan isimlerle paylaşma zamanı. Sümeyye Boyacı bu isimlerden bir tanesi.” ifadeleriyle Sümeyye Boyacı’ nın ana sponsoru olduğunu açıklayan Bursa Kebap Evi Yönetim Kurulu Başkanı Cem Helvacı; “Türkiye’de belli bir ekonomik güce ulaşan firmalar Sümeyye Boyacı gibi nice gizli kalmış cevherlere elini uzatmalı. Gerekli destekler verildiğinde birçok dalda önemli başarılar imza atan, dereceler alan, Türkiye’yi gururlandıran sporcularımız çıkacaktır mutlaka. Biz marka olarak bu ülkeden aldığımızı yine bu ülkenin değerlerini desteklemek için elimizden geldiği kadar geri vermeye çalışıyoruz. İlk adımı Sümeyye

 

ile attık. Genç yaşta bu kadar büyük bir başarıya imza atmış bir sporcuyu desteklemek ayrıca bir gurur.” açıklamasıyla sporcuların desteklenmesi konusunda herkesi duyarlılığa davet etti.

 

Sümeyye Boyacı için Yarış Yeni Başlıyor!

 

Doğuştan iki kolu olmayan Sümeyye Boyacı küçük yaşta gittiği akvaryum gezisinde “balıkların da kolu yok, onlar yüzebiliyor” düşüncesiyle kendi felsefesini yarattı. Azmi ve kararlılığıyla girdiği tüm yarışlarda derece elde ederek çok sayıda altın, gümüş ve bronz madalya kazandı. Son olarak 2018 Paralimpimpik Avrupa Yüzme Şampiyonasında elde ettiği derece ile “Normallerde ve Engellilerde Cumhuriyet Tarihin İlk Türk Kadın Avrupa Şampiyonu” unvanına sahip oldu. Bu başarısından sonra bu yıl için kendine yeni hedefler koyan milli yüzücümüz Ana Sponsoru Bursa Kebap Evi’ nin desteği ile uluslararası yarışlarda Türkiye’yi temsil etmeye hazırlanıyor ve Malezya Paralimpik Dünya Şampiyonası’nda birinci olarak “İlk Türk Kadın Dünya Şampiyonu” olmayı hedefliyor.

 

Marifetleri yalnızca yüzme ile sınırlı olmayan Sümeyye Boyacı’ nın kollarının olmayacağı ve bir bacağının daha kısa olacağı doğumundan önce belliydi. Durumu doktorlardan öğrenen ailesi Sümeyye’den vazgeçmek yerine onu hayata kazandırmanın yollarını araştırdı ve Sümeyye’nin gelişimine özel ilgi gösterdi. 5. Şubat 2003’te Eskişehir’de dünyaya gelen milli yüzücü ellerinin yokluğunu değil ayaklarının varlığını bilerek yetiştirildi ve her alanda, her işi yaparak büyüdü. 3,5 yaşında, annesi mutfaktayken ayaklarıyla bir gül resmi çizmesiyle ailesi Sümeyye’nin resme olan ilgisini ve yeteneğini keşfederek kızlarının becerisini geliştirmesine yardımcı oldu. Geliştirdiği resim becerisiyle 5 yaşındayken Rus Halk Masallarının kapak resmini çizdi ve 6 yaşında tüm eserleriyle Moskova’da ilk kişisel resim sergisini açarak “Rusya’da resim sergisi açan ilk Türk unvanına da sahip oldu. İlklerin kızı Sümeyye, resimdeki yeteneğini ebru sanatı ile birleştirdi ve 11 yaşında ilk kişisel ebru sergisini açtı. 31 tablosundan 27 tanesinin satıldığı ebru sergisinde elde ettiği gelir ile bir dikiş makinesi alarak dikişe yönelen küçük terzi, kendi kıyafetlerini dikmeye başladı. Bugün makyajını dahi kendi yapan Sümeyye Boyacı; hayatı boyunca karşılaştığı zorluklara rağmen her işin üstesinden başarıyla geldi.

 

Büyüyünce Psikolog Olacak!

 

Küçük ressam, ebruzen, terzi ve milli yüzücü Sümeyye Boyacı; doğumundan bugüne ailesinden gördüğü desteği eğitim hayatında ve çevresinden görmese de küçük yaşına rağmen hiçbir zaman vazgeçmedi. Küçük yaşına rağmen her zorun üstesinden gelerek hedeflediği her şeyi başardı ve kendini resim, ebru, dikiş ve yüzme başarıyla milyonlara ispatladı. 2019 yılı için kendine yüzme ile ilgili dünya şampiyonu hedefini koyan Sümeyye; devam eden eğitimin ardından psikolog olmak ve engellilere danışmanlık hizmeti vermek istiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum