phishing

Milletvekili Özkaya, Kolej’de Kariyer Günlerine Katıldı

Milletvekili Özkaya, Kolej’de Kariyer Günlerine Katıldı

Milletvekili Özkaya, Kolej’de Kariyer Günlerine Katıldı
08 Nisan 2018 - 19:43

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya Özel Kolejde düzenlenen Kariyer, Yıldız Günlerine katıldı. İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er, Dinar TSO Başkan Adayı Abdullah Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu ve çoksayıda öğrencinin teşrif ettiği etkinlikte açılış konuşması gerçekleştiren Okul Müdürü Ünal Yılmaz şunları söyledi, “Sayın Milletvekilimiz, İlçe Kaymakamımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve diğer bütün davetlilerimize okulumuz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizim kariyer günleri yapmaktaki asıl amacımız, iş hayatında başarıya ulaşmış, toplumda belirli bir kariyer yapmış olan kişileri okulumuza davet edip öğrencilerimizle buluşturmaktır. Dolayısıyla öğrencilerimizle iç içe olan konuşmacılarımız, kendi tecrübelerini ve yaşamlarını öğrencilere aktarmakta ve öğrencilerimize bir yol çizmektelerdir” dedi.

 

Özkaya Öğrencilik Yıllarını Anlattı

 

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya Öğretmen Ünal Yılmaz Kolejidne katıldığı Karyer, Yıldız günleri etkinliğinde, çocukluğunun nerede ve nasıl geçtiğini, döneminde yaşanan büyük sıkıntıları, orta okul lise ve üniversite yıllarında ne yaptığını ve nasıl Milletvekili olduğunu anlattı. Ailesinin o dönem çiftçilikle uğraştığını ve kendisinin okuması için zor şartlarda ninesinin süt ve yoğurt sattığını ifade eden Özkaya şunları söyledi, “Bizim geniş bir aileydik. Dolayısıyla bizim dönemimizde okumak, okutmak zor şartlar altındaydı. Bu zor şartlar altında üniversiteyi okuyarak Avukatlık mesleğini icra etmeye başladım. Siz değerli öğrencilere tavsiyem, mutlak suretle hayalkurup, kurduğunuz o hayalin peşinden koşmanızdır. Artık bu devirde suya sabuna dokunacaksınız, çünkü dokunmassanız maalesef kirler çıkmaz. Şiddettin ve terörün olduğu yerden uzak durun. Eğitimde başarılı olmak istiyorsanız her zaman çokokumalı ve disiplinli çalışmalısınız” dedi.

 

Milletvekili Özkaya daha sonra, nasıl milletvekili olduğunu, önceden iki dönem milletvekilliğine aday olup kazanamadığını, yılmadan usanmadan siyasette çalışıp sonunda vekil olduğunu ve Avukatlık yaptığı dönemlerde Ak Parti’ye Çankaya’da nasıl ilçe başkanı olduğunu anlattı.

 

En son ise öğrenciler Milletvekiline sormak istedikleri bütün soruları sorarak cevap aradılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum