phishing

Milletvekili Özkal, ilçelerimiz ve Afyonkarahisar gelişimine son sürat devam edecek

Milletvekili Özkal, ilçelerimiz ve Afyonkarahisar gelişimine son sürat devam edecek

Milletvekili Özkal, ilçelerimiz ve Afyonkarahisar gelişimine son sürat devam edecek
28 Mart 2018 - 21:24

Çobanlar ve Bolvadin ilçe kadın kolları teşkilatlarının kongrelerine katılan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Afyonkarahisar ve ilçelerin AK Parti hükümetleri döneminde gerçekleşen yatırımlarla inanılmaz bir değişim gösterdiğini ifade etti. Türkiye, Afyonkarahisar ve ilçelerin gelişimini ve kalkınmasının artarak devam edeceğini ifade eden Milletvekili Özkal, partililerden yatırımları ve yatırımlar öncesi yaşanan zorlukları vatandaşlara hatırlatmalarını istedi.

Çobanlar AK Parti İlçe Kadın Kolları teşkilatının 5’inci Olağan Kongresine AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk ile birlikte katılan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, kongre öncesinde Çobanlarlı kadınlarla buluştu. Kadınlarla sohbet eden Milletvekili Hatice Özkal, kadınların istek ve taleplerini dinledi. Türkiye’nin her yerine olduğu gibi AK Parti’nin yatırımlarının Afyonkarahisar’da da gözle görülür pek çok etki yaptığına dikkat çeken Milletvekili   Hatice Özkal, Afyonkarahisar’a yapılan yatırımlarla şehrin hızlı bir büyüme ve kalkınma sürecine girdiğini söyledi. AK Parti iktidarında Afyonkarahisar’ın her yanına yatırımların sağanak şeklinde yapıldığını kaydeden Özkal, “Hükümetimiz Afyonkarahisarlı vatandaşlarımız ne talep ediyorsa onu yapmak için gayret gösteriyor. Vatandaşımızın daha refah daha mutlu yaşayabilmesi, kalkınma ve gelişme açısından yatırımlar hem ülkemizin hem de ilimizin dört bir yanına yapılıyor. Bugün bırakın Afyonkarahisar kent merkezini ilçelerimiz hatta beldelerimiz bile önemli bir değişim ve dönüşüm sürecinde. Bugün ilçelerimizin hatta beldelerimizin aldığı yatırımı, AK Parti öncesi bütün ilin alması söz konusu değildi. AK Parti’nin vatandaş öncelikli, kalkınma ve gelişim merkezli anlayışı sayesinde başta Afyonkarahisarımız olmak üzere ülkemiz süratle gelişiyor güçleniyor. Bu gelişimin sürmesi açısından gelecek yıl çok önemli iki seçimi gerçekleştireceğiz. Hem yerel yönetimlerde hem de milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde vatandaşlarımızın bu değişim ve dönüşümü göz önünde bulundurması gerekiyor. İnsan günlük yaşam içinde yatırımları unutabiliyor. Geçmişte koğuş sistemli kötü hastanelerden nasıl modern hastanelere geçtiğimizi, okullarımızı, üniversitelerimizi, yollarımızın geçmişini ve bugününü insanımız unutabilir. Bunun için de partililerimizin bu yatırımları anlatması hatırlatması gerekiyor.” dedi.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen kongre sonucunda Kezban Yılmaz yeniden Çobanlar İlçe Kadın Kolları Başkanlığına seçildi. Yılmaz ve ekibine başarı dileyen Özkal, kongreye katılan tüm partililere teşekkür etti.

BOLVADİN’E YATIRIM SAĞANAĞI SÜRECEK

İlçe kadın kolları kongrelerini; baba ocağı Bolvadin ilçesinde düzenlenen AK Parti Bolvadin İlçe Kadın Kolları 5’inci Olağan Kongresini katılarak sürdüren katılan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Bolvadin için emek ve hizmet veren herkese teşekkür etti. Bolvadin’in son dönemde aldığı yatırımlarla gözle görülür bir değişim geçirdiğini vurgulayan Milletvekili Hatice Özkal,Bolvadin’in günden güne daha fazla öğrenci ağırlayan bir ilçe olduğunu söyledi. Bolvadin’deki öğrenci sayısının birkaç yıl içinde yeni kurulan üniversiteler veya bazı özel üniversitelerle yarışacak hale geleceğini ifade eden Milletvekili Hatice Özkal, bacasız fabrika olarak nitelediği üniversitenin Bolvadin esnafı ve ekonomisine de katkılarının günden güne daha fazla görüleceğini aktardı. Bolvadin’e yatırım sağanağının artarak devam edeceğini kaydeden Özkal, “Milli eğitime bağılı okullarımız, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu binamız, öğrenci yurtlarımız, ilçe emniyet müdürlüğümüz, cezaevimiz, adliyemiz, belediyemizin çok başarılı çalışmaları ile Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun başta DSİ olmak üzere bakanlığının pek çok birimiyle Bolvadinimiz çok yoğun bir yatırım alıyor.  Bolvadin’e son üç dört yılda 500-600 Milyon TL’lik yatırım yapıldı. Ülkemiz ve Afyonkarahisarımız gibi Bolvadinimiz de hızla gelişip, güçlenmeye ve yatırımlarla güzelleşmeye devam edecek. Afyonkarahisarlı ve Bolvadinli hemşerilerimin refahı ve mutluluğu için gereken, ihtiyaç olan ne varsa yapılacak.” ifadelerini kullandı.

Kongre sonucunda Şehri Çınar Kupal Bolvadin AK Parti ilçe kadın kolları başkanlığına seçilirken, görevi sona eren Betül Nurbaş ve yönetimine teşekkür eden Milletvekili Hatice Özkal, Nurbaş’a teşekkür plaketi verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum