phishing

Milletvekili Adayı Günay, MÜSİAD’ı ziyaret etti

Milletvekili Adayı Günay, MÜSİAD’ı ziyaret etti

Milletvekili Adayı Günay, MÜSİAD’ı ziyaret etti
07 Haziran 2018 - 02:15

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Muharrem Günay Müstakil Sanayici Ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar Şubesini ziyaret etti.

 

Ziyarette MÜSİAD Başkanı Ahmet Karakol, Başkan Yardımcısı Şükrü Yücel ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle karşılıklı görüş alış verişinde bulunan Milletvekili Adayı Günay, seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. MÜSİAD üyelerinden MHP’ye destek isteyen Günay, Afyonkarahisar’da 6 milletvekiline talip olduklarını söyledi. Günay konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sizler MÜSİAD olarak ülke kalkınmasında üzerinize düşen görevleri yerine getiriyorsunuz. Siz de mal üretip, sanayi işiyle meşgul oluyorsunuz. Bilgi, teknoloji, mal ve sanayi üretmeyen, okumayan toplumlar bilgi teknoloji ve sanayi üretimi yapan toplumların kölesi olmuşlardır. Böyle olmaya da devam etmektedirler. Biz millet olarak okuyan, araştıran, milli manevi değerlerini benimseyen, koruyan ve yaşayan bir toplum olmalıyız. Tüketim toplumu olmadan hızla uzaklaşmalıyız. MÜSİAD Afyonkarahisar’ımızın kalkınmasında Cumhuriyetin kalkınmasında çok büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyoruz.”

 

“Bahçeli her zaman devlet adamlığını gösteriyor”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Başkanı Ahmet Karakol, Milletvekili Adayı Muharrem Günay’a çalışmalarında başarı diledi. Devlet Bahçeli’nin ülkenin kritik dönemlerinde her zaman devlet adamlığı yönünü gösterdiğinden bahseden Karakol, “Gerçekten Sayın Devlet Bahçeli her kritik dönemde devlet adamlığını göstermiştir. Bu seferde öyle oldu. Partim değil, Devlet Bahçeli değil, Devlet önemlidir dedi. Biz de 24 Haziran seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Tabi Kİ STK’lar da uygar ve gelişmiş dünyanın vaz geçilmez unsurları. Nasıl ki siyasi partiler demokratik bir ülkenin vaz geçilmez unsurlarıysa STK’larda diğer bir unsuru. Herkes kendi alanında ülkenin menfaati yönünde çalışmalarını sürdürecek” dedi. Konuşmaların ardından günün anısına toplu fotoğraf çektirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum