phishing

MHP Kutlu Yürüyüşüne Emirdağ’dan Başladı

MHP Kutlu Yürüyüşüne Emirdağ’dan Başladı

MHP Kutlu Yürüyüşüne Emirdağ’dan Başladı
29 Mayıs 2018 - 22:24 - Güncelleme: 30 Mayıs 2018 - 00:00

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Adayları 28 Mayıs 2018 Pazartesi günü ilçelere bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerin ilki Emirdağ’dan başlarken, MHP heyeti ve çok sayıda partililer Emirdağ Dörtyol mevkiinde buluşarak çarşı merkezini konvoy eşliğinde ziyaret ettiler.

 

Konvoyun Emirdağ Cumhuriyet Meydanı’nda sonlanmasından ardından kurban kesimi gerçekleştirilerek dualar edildi. Yapılan duaların ardından kısa süreli bir miting gerçekleştirilirken, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP Milletvekili 1. Sıra Adayı Mehmet Taytak, MHP Emirdağ İlçe Başkanı Abdil Demiral ve Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın halka hitap ederek desteklerini istediler.

 

Düzenlenen programlarda Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP Afyonkarahisar 27. Dönem Milletvekili Adayları Mehmet Taytak, Prof. Dr. Turan Civelek , Eğitimci-Yazar Muharrem Günay, Dr. Ersan Özgür , İsmail Karnıbüyük, ve İbrahim Aksu, Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ İlçe Başkanı Abdil Demiral, Milliyetçi Hareket Partisi Eski Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Emirdağ İlçe Başkanı Ramazan Diker, Afyonkarahisar’ın sevilen yüzü Fatih Çetinkaya, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları ve vatandaşlarımız katıldı.

 

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın , Milliyetçi Hareket Partisi’nin Emirdağ ziyareti sonrasındaki ilçe ziyaretlerine heyet ile birlikte eşlik ederek destek verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum