phishing

MHP İl başkanı Kocacan : Belediyeler MHP'ye yakışır

MHP İl başkanı Kocacan : Belediyeler MHP'ye yakışır

MHP İl başkanı Kocacan : Belediyeler MHP'ye yakışır
06 Ekim 2018 - 14:57

 BELEDİYELER MHP’YE YAKIŞIR

Milliyetçi hareket Partisi mehmet Kocacan yazılı bir basın açıklaması yaparak belediyelerin MHP2ye yakışacağını söyledi.

Kocacan Açıklamasında şu görüşlere yer verdi;"Milliyetçi Hareket Partisi il teşkilatı olarak Haziran ayında yapılan genel seçimlerin hemen ardından yerel seçim çalışmalarına hız verdik. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda yönetim kurulunda değişikliğe giderek yerel seçimler öncesi ekibimizi güçlendirdik. Belediye başkanlığı için aday adaylık başvurularımız başlamıştır. Merkez ilçe de Afyonkarahisar belediyesi için iki arkadaşımız aday adaylık için başvuru da bulundu. Bunlar eski milletvekilimiz Kemalettin Yılmaz ile geçen dönem belediye başkan adayımız Fatih Çetinkaya’dır. İlçe belediyelerimizde ve beldelerimizde ise yoğun bir şekilde aday adaylığı için partimize büyük bir teveccüh bulunmaktadır. Aday adaylarımız genel merkezimize başvurularını yapmaktadırlar. Afyonkarahisar merkez ve 17 ilçe ile 41 belde olmak suretiyle en güçlü en muazzam adaylarımızla tarihinde görülmemiş seçim çalışmalarında bulunarak kazanacağız ve buna inancımız tamdır. Afyonkarahisar’ da da belediyelerin tamamına talibiz. Belediyeler MHP’ye yakışır. İlimizde güçlü bir şekilde teşkilat çalışması gerçekleştiriyoruz. MHP'ye ve Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'ye sevgi ve ilgi her geçen gün daha da artıyor. Bu artışa emek veren, gece gündüz demeden bizlerle çalışan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum

“BİZİM İKTİDARA YÜRÜYÜŞÜMÜZ YERELDEN BAŞLAYACAK”

15 Temmuz sonrasında ve devamında kurulan Cumhur İttifakıyla birlikte yürüttüğümüz siyaset kamuoyu tarafından ve halk nezdinde benimsenmiş, takdir edilmiş ve beğenilmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu bu yüksek siyaseti, bu akıllı siyaseti devam ettirmeye ve sonuç almaya yerel seçimlerde de devam edeceğiz. Bilindiği gibi yerel seçimlerde kendi adaylarımızla yola çıkacağız. Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Türkiye genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar genelinde de büyük bir zaferle ayrılacağımıza inanıyorum. Bizim iktidara yürüyüşümüz yerelden başlayacak. Belediyelerimiz üzerinden halka ulaşıp, onların hayatına dokunup, inşallah en yakın zaman dilimi içerisinde Türkiye'yi de yönetmeye başlayacağız. Türkiye genelinde ve ilimizde yerelde kazandığımız başarı bizleri 2023'e taşıyacaktır DOLAR DÜŞERKEN FİYATLAR NİYE DÜŞMÜYOR?

Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunlar geçmişte olduğu gibi hala devam etmektedir. 15 Temmuz darbe girişimiyle ülkemizi bölmek için uğraşanlar hedefine ulaşamayınca son olarak ta doları yükselterek Türkiye Cumhuriyeti’ni ekonomik olarak zor duruma sokmak istediler. Bu arada doların yükselişini bahaneden fırsatçılara da gün doğmuş oldu. Gıda ve tüketim mallarına peşe peşe zam yapıldı. Hemen hemen her gün fiyatlardaki etiketlerin değiştiği herkesin malumu olmuştur. Peki bizde mhp il teşkilatı olarak buradan soruyoruz. Dolar yükselirken fiyatları yükseltenler, doların düşmesiyle fiyatları neden düşürmüyorlar. Bu konuyla ilgili valiliğimiz gerekli tedbirleri almakta ve denetimler yapmaktadır ama vatandaşlardan bu konuyla ilgili bize hala şikayetler gelmektedir. Bu denetimlerin sıklıkla ve yaptırım uygulanarak piyasa düzelesiye kadar devam etmesini istiyoruz. Fırsatçıların kazandıkları her lira haramdır." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum