phishing

Mhp Afyonkarahisar İl Yönetimi Ar-Ge Komisyonundan Başkan Kargın’a Ziyaret

Mhp Afyonkarahisar İl Yönetimi Ar-Ge Komisyonundan Başkan Kargın’a Ziyaret

Mhp Afyonkarahisar İl Yönetimi Ar-Ge Komisyonundan Başkan Kargın’a Ziyaret
23 Şubat 2018 - 19:21

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Yönetimi AR-GE komisyonu 21 Şubat 2018 Çarşamba günü Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’a bir ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette Komisyon Başkanı Doğan ŞİMŞEK, Kom.Bşk.Yrd. Ufuk KURU,üyeler Arzu ERÖZTÜRK ve Veli Kale bulunurken ,MHP Emirdağ İlçe Başkanı Abdil DEMİRAL ve yönetimi de yer aldı.

AR-GE Komisyon Başkanı Doğan ŞİMŞEK ,Emirdağ’a gerçekleştirmiş oldukları ziyaret sebebiyle şunları söyledi. ‘’İl,ilçe ve belde teşkilatlarımızı ziyaret ederek yerelde yaşanılan sorunları ve talepler hakkında istişare gerçekleştirerek, elde ettiğimiz sonuçları il yönetimine sunmaktır.Bu manada Emirdağ’da İlçe Teşkilatımız ile bulunduğumuz birtakım temasların ardından ,Emirdağ Belediye Başkanı Sayın Uğur Serdar KARGIN’a da bir ziyaret gerçekleştirerek çeşitli konularla karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk.Bizlere göstermiş olduğu ilgi ve misafirperverlikten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.’’ Dedi.

Afyonkarahisar MHP İl Başkanlığı AR-GE Komisyonu yetkililerinin kendilerine gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Kargın , yapılan görüşmelerin amacı itibariyle yapılan istişarelerin olumlu geçtiğini belirterek, hayırlara vesile olmasını diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum