phishing

MHK’dan baskılara karşı istifa eden hakem Abdullah Yılmaz açıklaması

MHK’dan baskılara karşı istifa eden hakem Abdullah Yılmaz açıklaması

MHK’dan baskılara karşı istifa eden hakem Abdullah Yılmaz açıklaması
17 Şubat 2018 - 20:19 - Güncelleme: 17 Şubat 2018 - 23:07

 

 

Merkez hakem Kurulu dün yaşanan hakem Abdullah Yılaz’ın istifasıyla gündeme gelen ve ayyuka çıkan iddialarla alakalı olarak bir açıklma yaptı.

Kurulun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada hakem Abdullah Yılmaz ile daha önceden yaşanna sorunlar sıralanmış ve sanki konuya iişkin olarak birşey den memiş sadece tenbih edilmiş gibi bir açıklama yapılmak cihetine gidilmiştir.

MHK resmi internet sitesinde yapılan açıklamalar maça yeni hakem tayin edildikten sonra yapılmış ve yaşananlara adeta gerekçe oluşturulmaya çalışılmış gibi duruyor.

MHK’nın resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle;” TFF 2. Lig Kırmızı Grubun ilk iki sırasında yer alan Menemen Belediyespor - Afjet Afyonspor müsabakasının önemi gözetilerek bir üst klasmandan görevlendirilen Abdullah Yılmaz, yukarıda belirtilen açıklamaların içeriğinden de anlaşılacağı üzere, MHK Başkanı Yusuf Namoğlu tarafından müsabaka gününden 2 gün önce telefonla aranmış, karşılaşmanın önemine yönelik dikkati çekilmiştir.

 

Önceki müsabakalardaki konsantrasyon eksikliğinden kaynaklanan hataları hatırlatılarak bu müsabakayı küçümsememesi gerektiği, bu müsabakaya gözlemci ile birlikte ayrıca MHK Üyesi Erol Ersoy'un da görevlendirileceği, performansının bundan sonraki görevlendirmeleri etkileyeceği cihetle özenli olması gerektiği iletilmiştir.

 

Bu gerçekler doğrultusunda Abdullah Yılmaz'ın tehdit edilmesi söz konusu olmadığı gibi, istifasının aynı anda Hakem İşleri Müdürlüğü ile birlikte medyada bazı kişilere gönderilmesi, son günlerde kurulumuza yönelik gerçek dışı açıklama ve yorumların kaynaklarının ortaya çıkması bakımından oldukça düşündürücüdür.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum