phishing

Mehmet Kodes, rakibimiz oldu(ÖZEL-HABER)

Mehmet Kodes, rakibimiz oldu(ÖZEL-HABER)

Mehmet Kodes, rakibimiz oldu(ÖZEL-HABER)
15 Ağustos 2017 - 10:23

Mehmet Kodes, rakibimiz oldu(ÖZEL-HABER)

 

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta yer alan temsilcimiz Afjet Afyonspor’un rakiplerinden Eyüpspor, Bolvadin’li gurbetçi oyuncu Mehmet Kodes’i kadrosuna kattığını duyurdu.

 

SERCAN SAYIN- Aslen Bolvadin’li olan ve uzun yıllardır Almanya Regionalliga Güney Batı liginde top koşturan Mehmet Kodes, 2.Lig Kırmızı Grup’ta ki temsilcimiz Afjet Afyonspor’un rakiplerinden olan Eyüpspor’a transfer oldu. Son olarak Teutonia WS takımında oynayan Kodes, orta sahanın sağ ve sol kanatlarının yanı sıra forvet mevkiinde de oynama özelliğine sahip.

AFYON’A GELMEYİ ÇOK İSTEDİ

2017-18 Sezonunda Eyüpspor formasını terletecek olan Mehmet Kodes, transfer sezonunun başında memleketi olan Afyonkarahisar’da oynamayı çok istediğini söylemiş ve her türlü fedakârlığı da yapmaya hazır olduğunu belirtmişti. Genç oyuncunun gündeme gelmesinin ardından Mor Beyaz’lı teknik heyet böyle bir oyuncudan haberdar olmadıklarını ve başka arayışlar içerisinde olduklarını belirterek, başka bir isim olan Resul Hasan Ertaş’a yönelmişlerdi. Nihayetinde yeni yönetimin oluşmasının ardından bu transferde alınan karar doğrultusunda iptal edilmişti.

RAKİBİMİZ OLDU

Eyüpspor ile 2 yıllığına anlaşmaya varan Mehmet Kodes, Sarı Lacivertli ekibin genç dinamolarından bir tanesi olarak göze çarpıyor. 1990 Doğumlu oyuncu, 2017-18 sezonunda Afjet Afyonspor’un rakibi oldu.

GOL ATMASI BÜYÜK ORANDA

2017-18 Sezonu için İstanbul temsilcilerinden Eyüpspor ile anlaşmaya varan Mehmet Kodes rakip savunmayı zorlamasının yanında attığı golleri ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Genç oyuncunun hem içeride hem de deplasmanda oynanacak olan Afjet Afyonspor maçlarında fileleri havalandırması içten bile değil. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum