phishing

Manisa'da yapılan futsal müsabaklarından eli boş döndük

Manisa'da yapılan futsal müsabaklarından eli boş döndük

Manisa'da yapılan futsal müsabaklarından eli boş döndük
04 Ocak 2018 - 16:08

Manisa'da düzenlenen Okul Sporları Futsal Gençler kız ve Erkek Grup müsabakaları sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ve Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı 2017-2018 yılı faaliyet programında yer alan Okul sporları Futsal Gençler Kız ve Erkekler grup müsabakaları sona erdi.  Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde Çok Amaçlı Spor Salonunda
gerçekleştirilen Okul Sporları Futsal Gençler Kız ve Erkekler Grup müsabakalarına 24 okuldan 290 sporcunun mücadele ettiği müsabakalar büyük çekişmeye sahne olan maçlar sonucunda
Erkekler A grubu kategorisinde; birinci  Bursa BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi, B grubun birinci  Antalya Atatürk Anadolu Lisesi, C grubunda ise birinci İzmir Bilyön Anadolu Lisesi oldu.
Kızlar A Grubu kategorisinde birinci Denizli Bozkurt Spor Lisesi, 
B grubunda birinci Bursa BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi, C grubunda ise birinci İstanbul Hasan Şadoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi oldu. Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara madalya ve başarı belgelerini Okul Sporları Şube Müdürü Mustafa Buldu ve beden eğitim öğretmenleri tarafından verildi. 

Manisa’da 28-31 Aralık tarihlerinde gerçekleşen bölgesel futsal elemelerinde, ilimizde şampiyon olan Teknik Kolej erkekler Futsal takımı Afyonkarahisar'ı temsil etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum