phishing

Kur’an-ı Kerim ve dini bilgiler yarışmasına büyük ilgi

Kur’an-ı Kerim ve dini bilgiler yarışmasına büyük ilgi

Kur’an-ı Kerim ve dini bilgiler yarışmasına büyük ilgi
04 Ekim 2018 - 18:55


 

Diyanet işleri Başkanlığının kurslarında eğitim alan kursiyerlerden kamuda görevli olmayan ve daha önce Diyanet işleri başkanlığımızdan hediye olarak umreye gitmemiş olanların katıldığı Umre ödüllü Kur’an-ıkerim ve dini bilgiler yarışması düzenlendi.   Yarışmaya Afyonkarahisar İl...

 

PaylaşTweetlePaylaşPaylaşPaylaşYazdırYazıyı BüyütYazıyı Küçült
Kur’an-ı Kerim ve dini bilgiler yarışması düzenlendi
Diyanet işleri Başkanlığının kurslarında eğitim alan kursiyerlerden kamuda görevli olmayan ve daha önce Diyanet işleri başkanlığımızdan hediye olarak umreye gitmemiş olanların katıldığı Umre ödüllü Kur’an-ıkerim ve dini bilgiler yarışması düzenlendi.

 

Yarışmaya Afyonkarahisar İl Müftülüğümüz ve Afyonkarahisar Kent Konseyi Engelliler Meclisinin paydaş olduğu “Engelliler kuran kursu” projesi kapsamında kuran eğitimi alan görme engelliler katıldı. Yarışma İlimiz müftülük toplantı salonunda  gercekleştirildi.Yurt genelinde her ilde düzenlenen yarışma ilimizdede yarışmacılarımızın tatlı rekabetine sahne oldu.

Yarışma sonunda düzenlenen ödül törenine;

Afyonkarahisar il Müftüsü Şükrü Kabukçu, Afyonkarahisar Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt, Şube müdür vekili Mehmet Özuğur, Müftülük engelli koordinatörü Asiye Ersarı, Kuran eğitimcisi İsmail Aydın ve görme engelliler ile aileleri katıldı.

 

Yarışma sonunda birinciye umre ödülü belgesi verildi, ikinci ve üçüncü ise müftülüğümüzce ödüllendirildi.Yarışma sonunda acıklama yapan Müftü Şükrü Kabukçu;  “Bu güzel ve anlamlı yarışmanın yurt genelinde olduğunu katılan arkadaşların hepsinin aslında birinci olduğunu ifade ederek yarışmacıları tebrik ediyorum”; dedi.

 

Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurd ise yapılan tüm faliyetlerin engelli kardeşlerimiz için olduğunu bu yarışma ile bir kez daha engelli kardeşlerimizin kendini kanıtladığını belirterek bu ve benzeri etkinliklerin engelliler meclisi olarak arttırılarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum