phishing

Kumartaşlı : Akıttıkları Kanda Boğulacaklar

Kumartaşlı : Akıttıkları Kanda Boğulacaklar

Kumartaşlı : Akıttıkları Kanda Boğulacaklar
14 Ocak 2019 - 13:49

 

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı eski HDP Van Milletvekili Nadir Yıldırım'ın sosyal paylaşım sitesinde terör örgütü PKK'yı öven, tehdit içerikli açıklamalarının şehitlerin kemiklerini sızlattığını söyledi.

Türkiye'yi tehdit eden Yıldırım'ın, HDP-PKK birlikteliğine bir örnek olduğunu belirten Kumartaşlı, şunları kaydetti:

"Ben de Afyon'dan bir gazi olarak sesleniyorum, senin o 'Bitmez' dediğin PKK'yı, benim askerim, polisim öldüre öldüre bitiriyor ve şundan emin olun 2020 yılında kimse bir daha PKK diye bir örgütten bahsetmeyecek. Kinimizde boğulup, kaybolup gideceksiniz. Yıllardır bölgede halkımızı terörle korkutarak ezmeye çalışan ve bunu kullanarak ortada gezen teröristler, bu sınırlar içinde kiminle kol kola girmeye çalışırlarsa çalışsınlar yerleri yoktur. Sözde vekil olan PKK'nın tetikçileri, örgütün varlığını siyasi olarak devam ettirebilmek, sosyal paylaşım sitelerinde insanlarımızı tahrik etmek, toplumsal birliğimizi zedeleyebilmek ve eylem kabiliyeti bitmiş olan PKK'yı gündemde tutabilmek amacıyla gayretlerine devam ediyorlar. Ayakları birbirine dolaşmış durumda. Şu atılan iletiler çaresizliğin en net göstergesi. ABD yenildikçe, PKK ve HDP yıkılıyor. Çaresizler, Türkiye'den silinecekler." AKİTTIKLARI KANDA BOGULACAKLAR DEDİ.

 

Öbür taraftan Kumartaşlı Van’da izinsiz yürüyüş yapmak isteyen HDP Diyarbakır Milletvekili Saliha Aydeniz, açtığı pankartı almaya çalışan kadın polis memurunun kolunu ısırmasına da tepki gösterdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum