phishing

Kredi Yurtlar Kurumundan Bolvadin'e Yeni Yurt

Kredi Yurtlar Kurumundan Bolvadin'e Yeni Yurt

Kredi Yurtlar Kurumundan Bolvadin'e Yeni Yurt
15 Aralık 2018 - 20:32 - Güncelleme: 16 Aralık 2018 - 17:11

 

 

Kredi Yurtlar Kurumu tarafından yaptırılan 500 öğrenci kapasiteli erkek KYK yurdumuz hizmete açıldı.

İlçe Başkanımız Ömer Dayı, Belediye Başkan adayımız Halil İbrahim Sevim ve Yönetim Kurulu üyelerimiz KYK yurt müdürümüz Neşe Koç hanımdan yurt hakkında bilgi aldılar ve yurtta incelemelerde bulundular.

Yaklaşık 15 Milyon TL'ye tamamlanan yatırım yükseköğrenim tercihlerinde büyük önem taşıyor. Bolvadin MYO ve Uygulamalı Bilimler MYO'nun çok daha fazla tercih edilmesi ve ilçemizin öğrenci potansiyelini artırması beklenen yurdun ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Erkek KYK yurdu olarak kullanılan binanın Milli Eğitim'e tahsisi sağlandı ve Sosyal Bilimler Lisesi Yurdu olarak hizmet vermesi sağlanacak. Milli Eğitim Müdürü Derviş Özçal mefruşat'ın en kısa sürede tamamlanarak yurdun hizmete açılacağını ve nisan ayında Bolvadin'de ki okulları tercih eden öğrencilerin yurt tercihinde bulunabileceği bilgisini paylaştı.

Ak Parti İlçe Yönetimi olarak öğrenci nüfusunda canlılığı ve esnafımızın iş potansiyelinin artırılmasını sağlamak için çalışmalarımız devam ediyor.

İlçemize partimizin ve milletvekillerimizin desteği ile kazandırılan üçüncü yüksek okulun yeni dönemde faaliyete geçmesiyle öğrenci potansiyeli zirveye ulaşacak.

Şehrimizi daha yaşanabilir kılmak için mücadele ediyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum