phishing

Köksal: Çiftçimiz traktörüne mazot koyamaz hale gelmiş

Köksal: Çiftçimiz traktörüne mazot koyamaz hale gelmiş

Köksal: Çiftçimiz traktörüne mazot koyamaz hale gelmiş
26 Mayıs 2016 - 18:03

 

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Bolvadin İlçesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek incelemelerde bulundu. Özburun, Dişli Beldesi ve Ortakarabağ, Büyükkarabağ, Çukurcak, Karapınar köylerinde çiftçilerle görüşen Milletvekili Köksal, "Tarlalardaki ekinlerin hali perişan, çiftçimiz traktörüne mazot koyamaz hale gelmiş. Ne acıdır ki, çiftçilerimizin bu senede yüzü gülmeyecek" dedi.

Tarlalardaki çiftçilerle sohbet ederek sıkıntılarını dinleyen Köksal, şunları söyledi:

 

KÖYDEN KENTE GÖÇLER HIZLA DEVAM ETMEKTEDİR

“Üreten, ürettiği ile ülke ekonomisine katkı sağlayan çiftçimiz hak ettiği değeri ve kazancı görememektedir. Türkiye geçmiş dönemlerde kendi kendine yetebilen bir tarım ülkesiyken şuan tarımda dış ülkelerden ithalat yapar hali gelmiş durumdadır. AKP hükümetinin uyguladığı tarım politikaları ile çiftçilerimiz adeta hayatta kalma mücadelesi vermek zorunda bırakılmıştır. Bu yanlış politikaların sonucunda köyden kente göçler hızla devam etmektedir. Tarlalardaki ekinlerin hali perişan çiftçilerimiz çeşitli tarım hastalıkları sonucu ekinlerinden verim alamıyorlar. Bu durum sadece Bolvadin ilçemizde değil, diğer ilçe ve köylerimizde de aynı. Biz CHP olarak, çiftçimizin sesi olmaya onların sıkıntılarını dertlerini TBMM'de duyurmaya ve bu sorunlara çözüm bulmaya dün olduğu gibi bugünde devam edeceğiz. Bu mücadelemizde çiftçimiz geçmiş yıllarda olduğu gibi yeniden emeğinin karşılığını hak ettiği şekilde alana kadar devam edecektir.”

 

ŞEHİT TEK'İN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

CHP'li Köksal daha sonra terör örgütünün hain saldırısı sonucu geçtiğimiz hafta şehit düşen Hasan Basri Tek'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ateşin sadece düştüğü yeri yakmadığını ifade eden Köksal, "Artık bu haberleri duymak okumak istemiyoruz. Ateş sadece düşüğü yeri yakmıyor. Ülkemizin dört bir tarafından şehit haberleri geliyor ve her seferinde yüreğimiz yanıyor. Terörle mücadelede gereken kararlılık gösterilmelidir. Bir hafta içerisinde Afyonkarahisar'a iki şehit ateşi düştü. Buradan Piyade Uzman Çavuş Hasan Basri Tek kardeşimiz olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dilerim" şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum