phishing

Koçak’tan Afjet Afyonspor’a destek

Koçak’tan Afjet Afyonspor’a destek

Koçak’tan Afjet Afyonspor’a destek
01 Haziran 2018 - 22:13

Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı ve Akparti 22.Dönem milletvekili Dr. Mahmut Koçak Afjet Afyonspor için tüm afyonluları takıma destek olmaya çağırdı.

 

“Sahipsizliğin çaresizliğini yaşamış birisi olarak tüm hemşerilerimi bu kampanyaya destek vermeye davet ediyorum”diyen koçak sözlewrini şöyle sürdürdü;”Afyonkarahisarımıza 1.lig mutluluğunu yaşatan Afjet Afyonspor kulübümüze destek sözümüzü aylığımızı alır almaz bugün gerçekleştirdim. Bu takım bizleri temsil ediyor herkesin az ya da çok bir bağışta bulunması gerekir. Sahipsizliğin çaresizliğini yaşamış birisi olarak tüm hemşerilerimi bu kampanyaya destek vermeye davet ediyorum.

 

1. Lig daha güçlü takımların yer aldığı bir lig. Akıllı ve kadromuzu güçlendirecek transferlere ihtiyaç var. Ben Afyonkarahisarlıyım, renklerim mor beyaz. Şehrime ve renklerime sevdalıyım. Allah yollarını açık etsin. Sorumluluk üstlenmiş yönetime kolaylıklar versin.

Haydi Afyonkarahisar sen yoksan bir eksiğiz. Azdan az çoktan çok. Çorbada tuzunuz olsun.”

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Mert
    5 yıl önce
    Zateb geçen sene Sakaryasporun ikramıyla çıkmadık mı?Tamam oynadık yendik inandık vesselam.Yoksa Sakaryasporda futbolcu isyanları olmasa değil yenmek fark yerdik.Hani diyorya çekirge misali bir zıpladın iki...derken dört oldu amma..Bu amatör kadro kalitesi ile değil ligde kalmak nefes almadan paraşütsüz bir alt ligi görürüz.Transfer şart.Para şart. Süperligin bir altı olan ligde amatör topçularla bityere kadar.Artık yeni kabinede bakan falanda olmayacak.Bakan desteğide olmayınca ne olacak.