phishing

Kazanma arzumuz öne çıktı

Kazanma arzumuz öne çıktı

Kazanma arzumuz öne çıktı
16 Kasım 2017 - 17:49

Kazanma arzumuz öne çıktı
Spor Toto BAL Ligi 8. Grup’ta yer alan ve deplasmanda Dikili Çandarlı Gücü Spor’u 2-0 yenerek haftayı kârlı kapatan Şuhut Hisar Belediyespor’da Teknik Direktör Ahmet Başkurt, kazanma arzularının öne çıktığını ve bu arzuyu sahaya yansıtarak kazandıklarını söyledi
SERCAN SAYIN-   Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup’ta deplasmanda İzmirtemsilcisi Dikili Çandarlı Gücü Spor’u 2-0 yenerek galibiyet serisini 2’ye çıkaran Şuhut Hisar Belediyespor lider ile arasındaki puan farkını 12’ye kadar düşürdü. Ligde üst üste kazandığı maçlarla üst sıralara doğru çıkış gösteren yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü Ahmet Başkurt, “ Kazanmamız gereken maçta 3 puanı 2 golle almayı başardık. Futbolcularımı tebrik ediyorum.” dedi.
ACELECİ DAVRANDIK!
  Bu sezon ligde oynadığı maçlarda rakip fileleri havalandıramayan Dikili Çandarlı Gücü karşısında oyuncularının aceleci davrandığını söyleyen Başkurt, maçın sonunda sürpriz yaşamamak için tedbir aldıklarını kaydetti.
Tecrübeli Teknik Adam, “Rakibin konumu itibariyle bugüne kadar gol atamamış olduğunu ve bize karşı hırslı olacaklarını iyi biliyorduk. Ligde 1 puan toplamış bir takım ama oynadıkları maçlarda hep son anlarda gol yiyerek puan kayıp eden bir takımla oynadık. Biz maç içerisinde tedbirimizi almıştık fakat sabırlı olabilme konusunda aceleci davranıyorduk. Rakibimiz karşısında birlik ve beraberlik içerisinde mücadele ettik kalemizi deyim yerinde ise gole kapattık ve iyi savunma-hücum dengesini ayarlayarak 3 puanı 2 gol ile kazandık. Kazaya uğramadan maçı kazandık. Oyuncularımın maça çıkarken inançları çok önemliydi. Kazanma arzularını sahaya yansıttılar. Dolayısıyla 3 puanı 2 golle almayı başardık. Futbolcularımı tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum