phishing

Kayacan’ın eski yardımcısı Kullap’tan sert çıkış

Kayacan’ın eski yardımcısı Kullap’tan sert çıkış

Kayacan’ın eski yardımcısı Kullap’tan sert çıkış
11 Aralık 2018 - 09:26

 

 

Bir dönem Bolvadin belediye başkan yardımcılığı yapan ve daha sonra nedensiz bir şekilde başkan yardımcılığı görevinden istifa eden Mustafa Kullap sosyal medyadan anlamlı bir çıkış yaptı.

Bolvadin belediyesi eski başkan yardımcısı Mustafa Kullap sosyal medya hesabından ;”İnsanları “Hizmetler karşısında engel olmaya çalışan bir güruh” olarak tanımlayan anlayışı kınıyorum.” Diyerek başladığı sözlerini  AK Parti’nin, gücünü milletten alan bir dava partisi olduğunu ifade ederek sürdürdü.

Kullap;” Rabb’im, bu kutlu yürüyüşte, milletimize hizmet yolunda mahcup etmesin. İlçemizi, partimizi tüm hainlerden, şer odaklarından korusun.” Dedi.

Kullap sözlerini şöyle sürdürdü; “Ak Parti, 17 yıldır Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her seçimden zaferle çıkarak Türkiye’de bir tarih yazmıştır.

İnşallah bundan sonrada hep beraber daha nice tarihler yazacağız. Nice zorlukları aşacağız, nice başarılara imza atacağız. Çünkü biz davamıza, kurucu ilkelerimize, liderimize gönülden bağlıyız. Çünkü biz düşmanlıktan yana değil, dostluktan yanayız. Çünkü biz koltuklara, mevkilere, makamlara değil, memlekete sevdalıyız.

Bu dava çarşıdaki çınardır.

Bu çınarın kokusu memleket, gölgesi mazlumların sığınağı olmuştur. Bu çınar başka ağaçlara benzemez. Mevsimler gelip geçse de bu çınarın yaprakları asla yere düşmez. Karlar yağsa da, rüzgar, fırtına çıksa da bu çınar sapa sağlam ayakta kalacaktır.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum