phishing

Karı-koca doktorlardan Afyonkarahisar’da bir ilk

Karı-koca doktorlardan Afyonkarahisar’da bir ilk

Karı-koca doktorlardan Afyonkarahisar’da bir ilk
12 Kasım 2016 - 18:46

Karı-koca doktorlardan

Afyonkarahisar’da bir ilk

 

 

Beyin ve sinir cerrahisi uzmanı olarak görev yapan karı-koca doktorlar Op. Dr. Serkan Özkaya ve Op. Dr. Zübeyde Özkaya, Afyonkarahisar’da bir ilk olarak, halk arasında ‘Ebru Gündeş rahatsızlığı ‘diye bilinen anevrizma kanamasına müdahale etti

 

 

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde görev yapan beyin ve sinir cerrahisi uzmanı olarak görev yapan Op. Dr. Serkan Özkaya ve Op. Dr. Zübeyde Özkaya, anevrizma kanamasına müdahale ederek Afyonkarahisar’da bir ilki gerçekleştirdi.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nden verilen bilgide, halk arasında ‘Ebru Gündeş rahatsızlığı’ olarak bilinen anevrizma kanamasına Afyonkarahisar tarihinde ilk kez müdahale edildiği belirtildi.

 

HASTA BİLİNCİ KAPALI OLARAK SERVİSE GELDİ

Operasyonu başarılı şekilde gerçekleştiren Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanları Op. Dr. Serkan Özkaya ve Op. Dr. Zübeyde Özkaya’nın müdahale ile ilgili sözlerine de yer verilen açıklamada 62 yaşındaki hastanın durumunun oldukça iyi olduğuna vurgu yapıldı.

Ameliyatla ilgili açıklamalarda bulunan Op. Dr. Zübeyde Özkaya, şu bilgileri verdi: “62 yaşında olan hastamız bilinci kapalı şekilde acil servise getirildi. Yapılan incelemelerde beyin damarlarında oluşan baloncuk patlaması sonrası beyin kanaması tespit edildi. Yapılan ileri tetkikler sonunda hasta yakınlarının onayı alınarak ameliyatı gerçekleştirdik. Başarılı geçen operasyonla beyin damarında oluşan baloncuk kapatıldı. Yoğun bakım tedavisinin ardından hastanın servise alındı, genel durumu iyi ve bilinci açık.”

 

OPERASYONUN BAŞARILI GERÇEKLEŞMESİNİN GURURU İÇİNDEYİZ

İyileşme sürecinin devam ettiğini ifade eden Op. Dr. Serkan Özkaya da şunları söyledi: “İlimizde daha önce bu tür hastalar tüm hastanelerce il dışına sevk edilmekteydi, bu da zaman kaybına ve hastanın mağduriyetine yol açıyordu. İlimizde böylesi bir operasyonun başarılı gerçekleşmesinin gururu içindeyiz. Bu ilke ekip ruhuyla adım attık, artık hastalarımızın çevre illere sevk edilmesinin ve mağdur olmalarının önüne geçeceğiz.”

Mutluluğu gözlerinden okunan hasta ve yakınları Afyonkarahisar Devlet Hastanesinden çok memnun olduklarını dile getirdiler. Yetkililerin sunduğu imkanları en etkin şekilde kullanarak şifa dağıtan doktorlarına ve ekibine sonuna kadar güvendiklerini vurgulayarak teşekkür ettiler.●Arif Yağcı

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Yusuf ziya köksoy
    6 yıl önce
    Serdar beyle yeni görüştüm bel fıtığı hastasiyim eşi mr ı uygun gördü serdar bey de mr i gördü ciddi ve kararlı bir hoca çok beğendim. Ameliyat olmamı önerdi yerinde görüşeceğim değerli Serdar bey hocamla Allah yardımcısı olsun bence çok kıymetli bir hoca ..Devlet hastahane sinde olması çok mükemmel. Allah kolaylıklar versin hocamıza SELAM.