phishing

Karahisar film festivaline tam destek

Karahisar film festivaline tam destek

Karahisar film festivaline tam destek
05 Şubat 2018 - 00:54

        Afyonkarahisar Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısını gerçekleşti. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Başkanlığında bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunmasıyla başlayan toplantıda Zabıta ve İtfaiye personeline 2018 yılında verilecek fazla mesai ücreti tespiti hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon Raporu oy birliği ile kabul edildi.

 

        Kardeş kentimiz Almanya’nın Hamm Belediyesi’nin daveti üzerine Belediye Meclis Üyesi Günay Kart ve İmar ve Şehir Müdür Yardımcısı Betül Şen’in 13-16 Şubat 2018 tarihleri arasında Almanya’nın Hamm kentine görevli olarak gönderilmelerine karar verildi. Afyon Kocatepe Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Onkoloji ve Hemotoloji Kliniği için Afyonkarahisar Belediyesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi arasında işbirliği protokolü yapılması konusunda Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a yetki verildi. Yapılacak protokol kapsamında AKÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Onkoloji ve Hemotoloji Kliniği’nin acil ihtiyaçlarının karşılanması için 70 bin lira ödenmesi oy birliği ile kabul edildi.

 

KARAHİSAR FİLM FESTİVALİNE TAM DESTEK

 

       Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyon Ticaret ve Sanayi Odası, AFJET ve Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi işbirliği kapsamında 4-6 Mayıs 2018 tarihleri arasında “Karahisar Film Festivali” düzenlenecek. İşbirliği protokolünün yapılması konusunda Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a yetki verildi. Protokol kapsamında düzenlenecek film festivali için 150 bin lira ödenmesi Belediye Meclisinde oy birliği ile kabul edildi.  Kültür Bakanlığına sunulan proje kapsamında festivalde merhum Afyonkarahisarlı yönetmen Yücel Çakmaklı adına ödül verileceğini ifade eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Türkiye Yazarlar Birliği bir proje hazırlayarak Kültür ve Turizm Bakanlığına sunmuş. Proje Aslen Afyon’lu olan merhum yönetmen Yücel Çakmaklı adına ödül verileceği belirtilmiş.  Festivalde film yarışmaları ve film gösterimleri yapılması ve uluslararası düzeyde sanatçıları Afyonkarahisar’a davet edilmesi amaçlanıyor” diye konuştu. Trafik Komisyon Raporları, Bayındırlık İmar Komisyon Raporları’nın da görüşülerek karara bağlandığı toplantıda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden teklifler görüşüldü.

 

Bir sonraki toplantının 1 Mart Perşembe günü saat 19:00’da yapılması oy birliği ile karar verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum