phishing

Kalitenin adresi 21 yaşında

Kalitenin adresi 21 yaşında

Kalitenin adresi 21 yaşında
27 Temmuz 2017 - 15:17

Kalitenin adresi 21 yaşında

 

Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi, 1996 yılından beri kaliteli hizmetin tek adresi olmaya devam ediyor. Özdilek, yılın her döneminde düzenlediği kampanyalarla en seçkin markaları her bütçeye uygun fiyatlarla beğeniye sunuyor.

 

Afyonkarahisar’ın ilk göz ağrısı olan ve hizmet hayatında 21. Yılını geride bırakan Özdilek Afyonkarahisar AVM, geniş ürün yelpazesiyle misafirlerine kaliteli ürün ve hizmet sunmaya devam ediyor. Sektörün öncü firması Özdilek, alanında bir marka haline gelerek misafirlerine güvenli alışverişin kapılarını açmıştır. Perakende sektöründe Afyonkarahisar’a büyük katkı sağlayan Özdilek AVM, kalite kavramını bir kültür olarak benimsemiş ve sözde kalite yerine özde kalite düşüncesi ile somut göstergelerle kalitesini tescillemiştir.

ÖZDİLEK AVM TSE TARAFINDAN KALİTESİ ONAYLANDI

Özdilek Afyonkarahisar AVM, Türk Standartları Enstitüsü tarafından kalite yönetim sistemleri adına ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 10 002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi olmak üzere 4 önemli belgeye sahip olan Afyonkarahisar’da ilk ve tek Alışveriş Merkezi olma özelliğini taşımaktadır. TSE tarafından 3 yılda 1 yenilenme tetkikleri gerçekleştirilmekte bunun yanı sıra her yıl her kalite belgesi için ayrı ayrı kontrol denetimleri yapılmaktadır.

KURUMSAL BİR YAPIYA SAHİP

Özdilek’in kurumsal yapısı itibari ile tüm birimleri yıl içerisinde periyodik olarak denetlenmekte, ayrıca Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından da belirli aralıklarla denetimler geçirmektedir. Tam anlamıyla bir çevre dostu olan Özdilek, evsel atıkları, katı atıkları ve tehlikeli atıkları da geri dönüşüm firmalarına vermektedir. Özdilek, bu tür duyarlılıklarıyla, sektörün diğer temsilcilerine de örnek olmaktadır. Misafirlerine kaliteli ürün ve hizmetler sunan Özdilek, 8 bin 500 kişiye istihdam sağlayarak Türkiye’nin marka değeri en yüksek 100 firması arasında yer almaktadır.

YÖRESEL LEZZETLERİ REYONLARINA TAŞIDI

Kaymağı ve lokumu ile meşhur olan Afyonkarahisar’da günlük olarak üretilen lokumlar, Özdilek kalitesi ile tüm şubelere ulaşmaktadır. Özdilek Afyonkarahisar Avm, hizmet ettiği bölgenin yöresel lezzetlerine reyonlarında yer vermektedir. Müşteri memnuniyeti ilkesinden ödün vermeyen Özdilek’te unlu mamuller ve lokum imalatı, hijyenik koşullarda yapılmaktadır. Ayrıca Tabiat Tarım Çiftliğinde yetiştirilen büyükbaş hayvanlar doğal koşullarda beslenerek tüm şubelerde kırmızı et satışına sunulmaktadır. Hızlı ve hijyenik lojistik gücüyle Özdilek, tüm şubelerinde standart ürün kalitesini yakalamaktadır.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum