phishing

Kadroya Geçenlere "Hoşgeldin" Yemeği

Kadroya Geçenlere "Hoşgeldin" Yemeği

Kadroya Geçenlere "Hoşgeldin" Yemeği
11 Nisan 2018 - 01:08 - Güncelleme: 11 Nisan 2018 - 01:49

Sağlık Müdürlüğü bünyesinde taşeron olarak çalışıp yakın zamanda sürekli işçi kadrosuna geçen personele yönelik bir motivasyon etkinliği düzenlendi.

Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz başta olmak üzere Başkan ve Başkan yardımcılarının da katıldığı yemek, kadroya yeni geçen personele hem hoşgeldin hem de motivasyon yemeği oldu.

 

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Sağlık Müdürü Korkmaz, yeni kadrolarının kendilerine hayırlı olmasını diliyerek "Yeniden yapılanma sürecinde de 3 ayrı kurumun yeniden Sağlık Müdürlüğü adıyla tek çatı altında toplanması esnasında gerek bina içi gerekse binalar arası taşınmalarda çok emeğiniz geçti. O yorgunluğun üzerine istediğiniz bir şey olan sürekli kadroya geçişiniz umarım tüm yorgunluğunuzu unutturmuştur. Bugün de sizlere hem bir teşekkür hem de bir hoşgeldin diyebilmek adına böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Bundan sonra da aynı şekilde özverili ve başarıyla çalışacağınızdan eminiz." dedi.

 

Personel adına konuşan Şükrü Deveci de bu güzel davetten dolayı Sağlık Müdürü Serhat Korkmaz ile bütün idarecilere teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum