phishing

Kadınlar evde oturacaklarına girişimci olsunlar

Kadınlar evde oturacaklarına girişimci olsunlar

Kadınlar evde oturacaklarına girişimci olsunlar
14 Kasım 2017 - 17:26

Kadınlar evde

oturacaklarına

girişimci olsunlar

 

 

 

 

 

KOSGEB’ten aldığı destekle üniversite öğrencilerinin yoğun olarak yaşadı Erenler mahallesine bijuteri mağazası açtan Nevin Oza, kadınları evde oturmak yerine girişimci olmaya çağırdı  

 

KURTULUŞ-Devletin kadın girişimcilere sağladığı destekle açılan işyerlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Son olarak KOSGEB’ten destek alan Nevin Oza adlı kadın girişimci, AKÜ’de öğrenim gören öğrencilerin yoğunlukta olduğu Erenler mahallesine Yağmur Bijuteri adıyla işletme açtı. Hafta sonu yapılan açılış törenine Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Ahmet Kocakulak, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı. Açılış kurdelesini kesen Başkan Çoban, mağazanın hayırlı olmasını diledi.

KADIN GİRİŞİMCİ BİJUTERİ MAĞAZASI AÇTI

Kadın girişimci Nevin Oza, işyerini KOSGEB destekli açtığını belirterek, hemcinslerini girişimci olmaya davet etti. Oza, “Her kadın, girişimci olabilir. Kadınlarımız evde oturmayı bırakıp, aile bütçesine katkı sağlamak ve kendi ekonomi bağımsızlıklarına kavuşmak için ilk adımı atabilirler. Devletimizin birçok konuda desteği var” diye konuştu.

YAĞMUR BİJUTERİ ERENLER’E FARKLI BİR SOLUK GETİRECEK

Uygun ve özel fiyatlar yeni tarz saat, kolye ve çanta gibi ürünlerin yer aldığı bijuteri mağazasının her kesime hitap ettiğini belirten Kadın girişimci Nevin Oza, şunları söyledi: “Erenler mahallesine ayrı bir soluk, ayrı bir renk ve ayrı bir farkındalık getirmek için mağazamızı açtık. İçerisinde uygun fiyatlarla ürünlerimiz yer almaktadır. Özel günlerde sevdiklerini hediye almak isteyenlere özel kombin yaparak yardımcı olmaya çalışıyoruz. Tüm halkımızı mağazamıza bekliyoruz.”

  

YORUMLAR

  • 0 Yorum