phishing

JETLERE 5 TAKVİYE

JETLERE 5 TAKVİYE

JETLERE 5 TAKVİYE
09 Mayıs 2017 - 18:59

JETLERE 5 TAKVİYE

 

Başkan Sel: Kadromuza 5 veya 6 futbolcu takviye ederek yeni sezon hazırlıklarımıza başlayacağız

 

İSMAİL SAGUN (Özel) Spor Toto 3. lig 3. grupta ligi şampiyon olarak tamamlayarak 2. lige çıkmaya hak kazanan Afjet Afyonspor’da gözler yeni dönemde yapılacak transferlere çevrildi.

Bulunduğu grupta rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen ve çıktığı her maçta galibiyetle ayrılan Afjet Afyonspor, grubunda şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından yeni sezon hazırlıklarına yeni transferlerle başlaması bekleniyor. Zorlu bir sezon geçiren Afjet Afyonspor, 2 lig’de de şampiyonluğu hedeflerken, mevcut kadroya takviye yapmaya hazırlanıyor. Mor-Beyazlı takımının Başkanı Salih Sel ise yeni dönemde takıma 5 veya 6 takviye yaparak 2. ligin en iddialı takımlarından birisi olmak istediklerini söyledi.

5 VEYA 6 TAKVİYE YAPACAĞIZ

Afjet Afyonspor Kulübünün teknik heyetinden futbolcusuna, idarecisinden taraftarlarına kadar tek vücut olarak hareket ettiğini dikkat çeken Kulüp Başkanı Salih Sel, kazanılan şampiyonluğun Afyonkarahisar acısından önemine değindi. Özellikle taraftarların ve spor severlerin Afjet Afyonspor’un başarısı ile gurur duyduğunu belirten Sel, önümüzdeki sezonla ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti. Özellikle transfer konusunu titizlikle yürüttüklerini vurgulayan Başkan Sel, “Mevcut kadromuza 5 veya 6 futbolcu takviye ederek yeni sezon hazırlıklarımıza başlayacağız. Amacımız kazasız ve belasız bir şekilde 2. ligde mücadele ederek hedeflerimize doğru ilerlemektir” dedi.  

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • adnanaylac
    6 yıl önce
    6 takviye yetmez. Yoksa 2. Lige misafirmi gittiniz hani süper ligtirnHEDEFİNİZ