phishing

Jetler’de Amed hazırlıkları

Jetler’de Amed hazırlıkları

Jetler’de Amed hazırlıkları
17 Kasım 2017 - 16:55

Jetler’de Amed hazırlıkları

 

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Afjet Afyonspor, ligin 13. haftasında deplasmanda konuk olacağı Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına başladı

 

SERCAN SAYIN- TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta yer alan ve 27 puan ile 3. sırada yer alan temsilcimiz Afjet Afyonspor, bu hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde tüm hızı ile sürdürüyor.

AMAÇ, GALİBİYET SERİSİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEMEK

Geçtiğimiz hafta Sancaktepe Belediyespor karşısında alınan 2-1’lik galibiyetin ardından moral bulmaya devam eden ve zorlu Amed deplasmanından da galibiyet ile dönmeyi hedefleyen Mor Beyaz’lı ekibimizde hedef Diyarbakır’dan 3 puan ile ayrılabilmek. Sakarlıkları bulunan Ömer Çelik ve Uğur Durmuş’un da takım ile çalışmalara başlamaları teknik heyetin elini bollaştırırken, Nazmi, Ali ve Murathan’ın sarı kart sınırında olmaları da deyim yerinde ise bu üç ismin risk bölgesinde bulunduğu gerçeğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

KAZANMAMIZ GEREKEN BİR KARŞILAŞMA

Zorlu Amed maçı öncesi açıklamalarda bulunan Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, Diyarbakır macerasını kazasız bir şekilde atlatmak istediklerini ifade etti. Amed’in de güçlü bir rakip olduğunu ve kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını da sözlerine ekleyen Şimşir, “ Mutlaka kazanmamız gereken bir karşılaşma gözü ile bakıyoruz. Bunun en önemli sebeplerinden bir tanesi ise, ya şampiyonluk ya da play-off iddialarımızdan bir tanesini emin ve sağlam bir şekilde sürdürebilmek. Tabii işimizin kolay olmayacağı aşikâr bir durum. Rakibimiz de bizi yenerek yoluna devam etmek ve iddiasını sürdürmek isteyecektir. İnşallah Amed karşısında kazanan biz olacağız ve evimize mutlu bir şekilde dönerek haftayı da kârlı kapatan takımlar arasında yer alacağız” ifadelerine yer verdi.

MÜCADELE SAAT KAÇTA?

Amed Sportif Faaliyetler ile Afjet Afyonspor arasında oynanacak karşılaşma saat 13.00’da başlayacak ve Seyrantepe Spor Kompleksinde oynanacak. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum