phishing

İyi Parti İscehisar adayı Kılınçaraslan oldu

İyi Parti İscehisar adayı Kılınçaraslan oldu

İyi Parti İscehisar adayı Kılınçaraslan oldu
21 Aralık 2018 - 02:24

 

 

İscehisar İYİ Parti ilçe Başkanı Necmi Özsarı ve Teşkilat mensupları bu gün Afyonkarahisar İYİ Parti İl binasında düzenlenen Basın bilgilendirme Toplantısına katılarak İscehisar İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Kılınçarslan'ı Basına tanıtarak resmen İscehisar İYİ Parti Belediye Başkan adayı olarak  açıkladılar.

İYİ Parti İl Başkanlığı Haftalık  Basın Toplansısı İl Başkanı Mehmet İnkayanın Sunumu ile başlayıp İYi Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr.Mahmut Koçak'ın Afyonkarahisar'a yönelik projelerını anlatması ve basının sorularını yanıtlaması sonrasında İl Başkanı Mehmet İnkaya   İYİ Parti İlçe Başkanı Necmi Özsarı ve İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Kılınçarslan'ı basının karşısına çıkardı.

İYİ Parti İlçe Başkanı Necmi Özsarı burada yaptığı konuşmada

İscehisar'a Güneşli Bir Gün,

Öteleştirmeyen sevimli bir dil,

Sevgiliye Kırmızı bir gül

Herkese Sağlıklı bir ömür dileyerek,

İscehisar'a Genç Dinamik ve Yorgun olmayan,Gönüllere hitap eden iscehisar'ın içinden çıkmış bir kardeşimizi Abdurrahman Kılınçarslan kardeşimizi Partimizden Belediye Başkanı adayımız olarak sizlere takdim ediyorum.dedi.

 

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Kılınçarslan'da Kendisini Basına Tanıtarak,kendisi,Öğrenim durumu ve iş hayatı hakkında bilgiler verdi.

Halkın Sorunlarını nasıl çözeceği ile alakalı çalışmalar yaptığını elini taşın altına koyduğunu ve huzura geldiğine değinen başkan Kılınçarlan;

"Günü Kurtarmaya değil,İscehisar halkı ile Kolkola güzel bir gelecek için yolakoyuluyoruz.Bu yolda halkımızdan aldığımız güç ile hiç bir bireyi ayırt etmeden ,Menfaat gözetmeksizin baskılara boyun eğmeden birlikte ilerleyeceğiz."dedi.

İscehisarda yaşıyoruz,iscehisar ın sorunlarını biliyoruz.Uzun soluklu iştisareler ile sorunların çözümlerini projelendirdik.bu projeler gunu kurtarma projelerı degıl,Göz boyama projeleri değil,Üretim odaklı İscehisarı geleceğe taşıyacak projelerdir."diyerek

"İscehisarın geleceğini ekibimizle imar edeceğiz.Milletin derdi ile dertlenip çözüm mercii olunması bilinci ile hareket bilincide olunması yönünde hareket edeceğiz.

Diyorum ki İnsallah Sizlerle Birlikte,1 Nisan Sabahı İscehisar ve Afyonkarahisar da Mahmut Koçak Başkanımla berber ,Güneş daha aydınlık doğacaktır.

Hepinizi saygı sevgi ve Muhabbetle selamlıyorum.Allah Yardımcımız olsun."dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum