phishing

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak Ankara dönüşünde konvoyla karşılandı

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak Ankara dönüşünde konvoyla karşılandı

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak Ankara dönüşünde konvoyla karşılandı
06 Kasım 2018 - 18:52

 

Afyonkarahisar İyi Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut KOÇAK’ı Ankara dönüşünde partililer ve sevenleri Ankara yolunda konvoyla karşıladı. KOÇAK parti binası önünde toplanan halk ile selamlaşarak konuşmasına şu cümlelerle başladı. ‘’Mensubu olmakla gurur duyduğum Afyonkarahisarlı hemşerilerim, analarım, bacılarım, kardeşlerim, şehit çocukları, gazi torunları sözlerimin başında hepinizi saygıyla hürmetle selamlıyorum. Aziz hemşerilerim bugün beni bağrınıza bastınız caddeler, sokaklar, evler el sallamakla tebessüm etmekle ve dua etmekle beni ihya ettiniz Allah hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim. Çocukluğumuzdan beri şu kalenin eteğinde, arkadaşlarımızla birlikte çağla toplayarak gezerdik en büyük emelimizdi Afyonkarahisar’a hizmet etmek ilkokul öğretmenin sağ müdürüm sağ ilkokul birden itibaren önce doktor olacağım, memlekete hizmet edeceğim sonrada milletvekili olup siyasete hizmet edeceğim diye ideal koymuştum daha çocuk yaslarda. Biz Yarenlerin Hamidiye’nin Mecidiye’nin kalenin eteklerinin, yıkık virane evlerin, gariban çocuklarıydık ama büyük büyük ideallerimiz büyük büyük sevdalarımız vardı. Ve İhlasla yürüdük samimiyetle yürüdük dualarla yürüdük Allah’ta yolumuzu açtı ta buralara kadar getirdi Mevla’m ve o küçücük yüreklerimizle yaptığımız dualar, analarımızdan babalarımızdan aldığımız dualar hastalarımızdan, çaresizlerimizden ve bize elini uzatmış evladım diyerek yüzümüze bakan o aksakallı dedemizden aldığımız dualardır bize buraya getiren’’ dedi.

 

Karşılama esnasında yanında olan eşi ve ailesini tanıtarak sözlerine devam eden KOÇAK;

 

‘’Değerli hemşerilerim şuana kadar benim arkamda durmuş büyük fedakârlık yapmış 26 yıllık eşim iki çocuğumun annesi ile ilk defa aile olarak huzurunuzdayız çünkü sizler benim en büyük ailemsiniz. 29 yıldan beri her geldiğinizde her telefonla aradığınızda her bize Mahmutcum, kardeşim, evladım dediğinizde bunu hissettirdim hissettirmediysem kabahati kendimde görüyorum. Ben bütün hemşerilerime huzur, kardeş gözüyle baktım siyasette her makamda olan elbette sıkıntılı çok üzüntülü günlerim de oldu ama hep sizlerle paylaştım. Benim başımı koyup da dert yandığım tek bir makam oldu oda sizler oldunuz millet oldu. Sizler benim yol arkadaşımsınız sizler benim kader arkadaşımsınız sizler benim acı günümde tatlı günümde hep yan yana olduğum büyük ailemsiniz Allah hepinizden razı olsun, işte 26 yıllık eşim ve evlatlarımın anası, büyük oğlum Furkan ve küçük oğlum Ahmet Fatih’’ diyerek ailesini tanıttı.

 

Sözlerine devam eden KOÇAK Afyonkarahisar’ın kültür değerlerinden bahsetti;

 

‘’Evet, aziz milletim bir davamız var davalarımız var o davamız özünü mukaddes kitabımızdan alan İ’LA-YI KELİMETULLAH davasıdır. Bir davamız var bu vatanı dünyanın en kudretli devletlerinden birisine ev sahipliği yapma makamı haline dönüştürmek, bu büyük milleti tarihte olduğu gibi gelecekte de şanla şerefle yedi kıtada onurlu bir şekilde yaşatma davasıdır. Bizim davamız kişi davası değil bizim davamız adam davası değil bizim davamız millet davası devlet davası ve Afyonkarahisar davasıdır. Aziz hemşerilerim evet tam 29 yıl olmuş Ankara’dan kapıyı açtığımız günden size hiçbir zaman o kapıyı kapatmadım ben size sırtımı dönüp gitmedim size hiçbir zaman vefasızlık etmedim çünkü her zaman millet dedim çünkü siz beni bir yerlere getirdiniz beni hiç kimse elimden tutarak bedava bir yere getirmedi bu millet getirdi onun için biz bedavacılık adamı değiliz biz anlı terleye terleye ayakkabısının içinde sokak sokak köy köy mahalle mahalle bırakarak biz bu noktalara geldik biz bir sene önce bir yerde ikinci sene başka bir yerde üçüncü sene daha büyük bir yerde değil 29 sene bu alın terimizle bu dualarla bir yerlere geldik. Onun için ben sizlerden her zaman razıyım siz varsanız ben varım Allah hepinizden razı olsun. Anaların ninnilerinde, olan şiirlerimizde olan türkülerimizde olan sevdamız Karahisar Kalesi’dir. Nelere şahittir o Karahisar Kalesi ki büyük Selçuklu Sultanı Alâeddin Keykubat’ın kızları ile beraber hazinesini emanet ettiği büyük hatıraları taşır. Afyonkarahisar’ın düzgün dürüst insanları yokluk içinde fakirlik içerisinde ama Selçuklu’nun emanetine asla göz dikmedi bu halk.  O analar biz ne yapabiliriz Afyonkarahisar için diye düşündü. Belki de Afyonkarahisar’ın ilk belediyecilik örneğini o analar Kadınanalar verdi, suyumuzu da onlar getirdi kanalizasyonumuzu da getirdi onları rahmetle şükran anıyoruz ve belediye başkanı olduktan sonrada onları bütün dünyanın tanıyacağı bütün Türkiye’nin tanıyacağı rahmet pınarı haline dönüştüreceğiz. Değerli hemşerilerim bu Afyonkarahisar ki adını kısa kısa konuşmayı seviyoruz hani kısaltıyoruz ya imaret diye diye gedik Ahmet Paşa’yı unuttuk gedik Ahmet Paşa ki Ortadoğu fatihidir. İtalya’yı da geçmiştir Fatih Sultan Mehmet’in büyük veziridir hatıraları burada, bu Afyonkarahisar ki yukarda Mevlana’nın torunu Sultan Divani barındırır. Biz hoşgörümüzü sevgimizi muhabbetimizi Sultan Divani hazretlerinden alırız. Bizim yol haritamızdır Sultan Divani hazretleri değerli hemşerilerim Türkiye’nin İslam tarihinin en büyük hat sanatçısı Şemsettin Karahisar-i de buradadır.

 

Türkiye cumhuriyeti devletinin kurulduğu Kocatepe büyük taarruzun yapıldığı Kocatepe bizim gazi Mustafa Kemal Atatürk’le, şehitlerimizle, gazilerimizle işte orada bizi bekliyor Allah nasip ederse Çanakkale şehitliği gibi ihya edeceğiz Allah’ın izniyle değerli hemşerilerim Afyonkarahisarımızı Türkiye’de değil Avrupa’daki eş değerleriyle benzeriyle rekabet edecek şehir haline dönüştüreceğiz birlikte başaracağız birlikte çalışacağız kendimizi birlikte yöneteceğiz.

 

Bu caddelerdeki bu sokaklardaki her konuyu teker teker çalıştım altı aydan beri Türkiye’nin en iyi uzmanları ile çalışıyorum trafik konusunda, turizm konusunda Afyonkarahisar’daki işsizlik konusuna da fakirin fukaranın belediye beklerken değil de evinde beklerken derdine çare olacağımız sistemi getireceğiz burada şuana kadar Ankara’da yaptığım hizmetleri kurumsal hale getireceğim hiçbir hastayı Afyonkarahisar’dan elini kolunu sallayarak Ankara’da sahipsiz bırakmayacağım bir sistemi kuracağım Allah’ın izniyle kul hakkını vebali iyi bilirim bu bir selamlama konuşması olduğu için sizleri bu soğukta daha fazla tutmak istemiyorum sizleri seviyorum sizlerin sağlığı sizlerin huzuru benim belediye başkanlığı makamından çok daha değerlidir bundan emin olun ben hizmet etmek istiyorum.’’

 

KOÇAK seçmene olan ricasını da dile getirerek konuşmasına devam etti.

 

‘’Ben vebalinizi sizin beklentilerinizi Allah’ın izniyle karşılayacağıma inanıyorum hazırım eğer sizde hazırsanız bu emaneti 31 Martta inşallah birlikte devralacağız bu süreç uzun bir süreç sizlerden rica ediyorum bu süreçte yazacaklar konuşacaklar hatta bazıları iftiralar atacaklar bize düşen sabretmektir bize düşen kendine düşmanlık edenlere bile rahmet dileyen o peygamberin yoludur. Yakışanı yapacağız edeplice siyaset nasıl yapılıyor onu göstereceğiz örnek olacağız lütfen sabırlı olalım bu süreci sakin bir şekilde geçirelim çünkü biz örnek olmak zorundayız bir insan nasıl gelirse geldiği zamanda o şekilde davranır. 31 Martta biz siyaset için değil hizmet için o belediyeyi devralacağız rozeti çıkarıp koyacağız bütün Afyonkarahisar’ı kucaklaştıracağız kucaklayacağız birleşe birleşe geleceğiz. Hacı Bektaş Veli’nin dediği gibi bir olacağız iri olacağız diri olacağız ve Afyonkarahisar’ı birlikte yöneteceğiz inşallah. Ben sizleri seviyorum Allah sizlere mahcup etmesin şuana kadar her sabah işime giderken hep sizin vebalinizi düşünerek gittim yanlış yapımıyım ben Afyonkarahisar’ın çocuğuyum bize yakışan şekilde davranalım diye bundan sonrada sadece Afyonkarahisar belediye başkanı olarak değil Türkiye’de hep beraber örnek bir belediye ve belediye başkanlığı sergileyeceğiz değerli arkadaşlarım biz hepimiz Allah’a kurbanız kurbanlarımızı hayır kurumlarına bağışlayalım’’ diyerek parti önünde kesilen kurbanların hayır kurumlarına dağıtılmasını söyledi.

 

Sözlerine son verirken bir şiirle birlikte duygularını dile getiren KOÇAK konuşmasının sonunda şu dörtlüğe yer verdi.

 

‘’Değerli yoldaşlarım bu duygular içerisinde soğukta sizi daha fazla tutmak istemiyorum zaten bir miting değil karşılama sonrası bir selamlaşma konuşmasında hislerimi paylaşma fırsatı verdiniz Allah razı olsun.

 

Şu toprağa diktiğimiz fidanlar

Açtı gonca, gonca gül oldu şimdi

Toplandı yürüdü en yiğit erler

Yıkıldı duvarlar yürüdü çember

Geliyor arkandan daha yüzbinler

Aşılmaz engeller yol oldu şimdi

Allah hepinizden razı olsun şahsım parti yönetimim ve ailem hepinizi saygıyla hürmetle selamlıyoruz kendimi sizlere sizleri de Allah’a emanet ediyorum sağolun varolun değerli hemşerilerim’’ diyerek konuşmasına son verdi

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Hasan Yarşi
    5 yıl önce
    Ya bu kişi AKP den yıllarca Afyon milletvekiliği yaptı.Yılarca AKP'den nemalandı. Şimdi Ak parti ile anlaşamayıp bir koltuk bulumayınca iyi partiye geçti. Vekil iken niye şu an vaadetdikleirini yapmadın. Dürüst olsan oy verirdim. Yılarca etkili ve yetkili makamlarda iken yüzümüze bakmadın. Şimdi İyi parti ile mi bakacan.