phishing

İyi ki doğdun Saygı’nın Meleği

İyi ki doğdun Saygı’nın Meleği

İyi ki doğdun Saygı’nın Meleği
30 Mart 2018 - 15:01

Arzu Özdemir’i tanımayanınız yoktur aslında… Cici, hanım hanımcık, kibar, ince, düşünceli,şık ve bir o kadar da güzel bir hanım. Arzu hanım açıldığından bu tarafa Park Afyon AVM’de bulunan Saygı Giyim’in müdiresi.

Başladığı günden bu tarafa yaptığı uygulama ve çalışmalarla adından sıkça söz ettiren ve yönettiği mağazayı ciro hedeflerinin üzerine çıkartan başarıdan başarıya koşan bir iş kadını aynı zamanda.

Geçtiğimiz günlerde Saygı’nın Prensesi Arzu hanımın doğum günüydü. Arzu hanımın doğum günü kutlaması gününden önce başladı ve halen de devam ediyor. Sürprizlerin ardı arkası kesilmiyor. Biri bitiyor diğeri başlıyor. Kısacası prenseslere layık bir doğum günü kutlaması… İş arkadaşları dostları ve sevenleri Arzu hanıma sürpriz üstüne sürpriz yapıyor.

Son sürprizi de işyerinde birlikte çalıştığı arkadaşları yaptı. İşyerinde videolu olarak kendisine sürpriz yapan arkadaşları işyerinin çalan müziğini değiştirdiler ve işyerinde hazırladıkları pastayı üzerinde mumlarıyla birlikte getirerek Arzu Hanıma sürpriz yaptılar. Müzikli sürpriz karşısında ne diyeceğini nasıl tepki vereceğini bilemeyen arzu hanım sürprizi hazırlayanlara teşekkür etti.

Sürprizi hazırlayanlara sosyal medya hesabından da teşekkür eden Arzu Hanım şunları söyledi;” 28.03.2018 günün ilk sürprizi kamera şakası gibi oldu sohbet ederken bir anda müzik değişiyor tepkilerime kendim güldüm. Yanımda kalıp, umutlarımı ve hayallerimi paylaştığın için ve yalnızca kendin olduğun için beni olduğum gibi sevdiğin için teşekkür ederim. Doğum günümü unutulmaz yaptığınız değer verdiğinizden dolayı tekrar teşekkürler. Hepiniz hayatımdaki en muhteşem insanlarsınız cansınız. Hepinizi seviyorum..”

YORUMLAR

  • 0 Yorum