phishing

İstanbul’da Afyon rüzgarı esti

İstanbul’da Afyon rüzgarı esti

İstanbul’da Afyon rüzgarı esti
11 Eylül 2017 - 18:55

İstanbul’da Afyon rüzgarı esti

 

Bu yıl ilk defa İstanbul’da düzenlenen Afyonkarahisar Turizm ve Tanıtım Günleri renkli görüntülere sahne oldu. Geçen Cuma günü yapılan tanıtım günleri açılış törenine mehter eşliğinde katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’ı İstanbul’un yanı sıra tüm dünyaya tanıttı

 

KURTULUŞ-Afyonkarahisar’ın İstanbul Maltepe Orhangazi parkındaki tanıtım günlerine İstanbul’luların ilgisi yoğun oldu. 7’den 77’ye gencinden yaşlısına bir çok insan tanıtım günlerine katılarak Afyonkarahisar’ın lezzetlerinden tatma fırsatı buldu. Zaferin, mermerin, lezzetin ve termalin başkenti sloganıyla yola çıkan Afyonkarahisar, İstanbul’da kültürel değerleri ile ilgi odağı oldu. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Afyonkarahisar İl protokolünün açılışını yaptığı tanıtım günlerinde Valilik ve Afyonkarahisar belediyesinin yanı sıra, ilçe, belde belediyeler, ilçe kaymakamları, kültürel ve tanıtım dernekleri, odalar, borsalar, sivil toplum örgütlerinin Afyonkarahisar’ın yanı sıra Türkiye’de marka haline gelmiş firmalar açtıkları stantlar ile Afyonkarahisar’ı tanıttılar.

TANITIM GÜNLERİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Afyonkarahisar Turizm ve Tanıtım Günlerinin açılışı yapan Bakan Eroğlu, tüm stantları gezerek beraberindeki basın mensuplarına Afyonkarahisar’ı tanıttı. Tanıtım günlerine gelen Afyonkarahisar’ın lezzetlerinden ikram eden Bakan Eroğlu, Dinar Belediyesi halk oyunları ekibi ile de birlikte oynadı. Renkli görüntülerin yaşandığı tanıtım günlerinde Bakan Eroğlu, üretimi Çobanlar ilçesinde yapılan patpata binerek fuar alanında dolaştı. Sinanpaşa Belediyesi tarafından açılan stantta da gelen Bakan Eroğlu, yöresel kıyafetler giyen ve ‘Sinanpaşa’nın altın kızları’ ile bulgur çekti, haşhaş sürttü ve manilerini dinledi. Her bir standı gezerek Afyonkarahisar’ın güzelliklerini tanıtan Bakan Eroğlu, tüm İstanbulluları Afyonkarahisar’a davet etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum