phishing

İscehisar Esnaf Odası’ndan başarılı bir toplantı daha

İscehisar Esnaf Odası’ndan başarılı bir toplantı daha

İscehisar Esnaf Odası’ndan başarılı bir toplantı daha
23 Kasım 2017 - 17:27

İscehisar Esnaf Odası’ndan

başarılı bir toplantı daha

 

 

KURTULUŞ-İscehisar Esnaf Odası, yeniden düzenlenen esnaf kredileri konusunda toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, KOSGEB İl Müdürü Cemil Bahçe, SGK İl Müdürü Samet Fidan ve diğer ilgililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İscehisar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Sav, kredi limitlerinin arttığını belirterek “Esnafımız bu kredilerden mutlaka yararlanmalı” dedi.

İscehisar Esnaf Kefalet Kooperatifi Genel Sekreteri Mehmet Karanfil, krediler konusunda kısa bilgiler verdiği toplantıda Kredi Garanti Fonu Şube Müdürü Veli Doğan da  bir konuşma yaptı.  Doğan, Afyon’da 1900 firmaya  950 milyon liralık  kefalet verildiğini belirterek “Esnafımıza her türlü yardımı yapmayla hazırız” diye konuştu.

KOSGEB’İN YENİ İL MÜDÜRÜ CEMİL BAHÇE AYAĞININ TOZUYLA İSCEHİSAR’DAKİ TOPLANTIYA KATILDI

KOSGEB Afyon İl Müdürlüğü görevine getirilen Cemil Bahçe ayağının tozuyla toplantıya katıldı. Afyon’daki ilk toplantısına İscehisar’la başlayan Bahçe, kendi memleketinde görev yapmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.

KOSGEB  İl Müdürü Cemil Bahçe, “Hedefimiz daha fazla esnafımıza yardımcı olabilmektir. Yeni girişimciler yeni işyeri, yeni istihdam demektir” dedi.

BAŞKAN KONAK “HEMŞERİMİZ CEMİL BAHÇE’YE BAŞARI DİLİYORUM”

Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, KOSGEB İl Müdürlüğüne Cemil Bahçe’nin getirilmesinden dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi. Başkan Konak, “Yeni müdürümüz hem hemşerimiz hem de işinde uzman birisi. Hoş geldin diyorum, güzel çalışmalarının devamını diliyorum. Bundan sonra KOSGEB ile işbirliğimiz daha da artarak devam edecektir”  diye konuştu.

Esnaf Kefalet Kooperatifi kredileri konusundaki konuşmalardan sonra  İscehisar Esnaf  Odası, KOSGEB ve Zafer Kalkınma Ajansı işbirliği ile düzenlenen girişimcilik kursunu başarıyla bitirenlere sertifikaları dağıtıldı.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum