phishing

İpekçi Merhum vodvili Devlet Hastanesi’nde

İpekçi Merhum vodvili Devlet Hastanesi’nde

İpekçi Merhum vodvili Devlet Hastanesi’nde
26 Nisan 2017 - 19:09 - Güncelleme: 27 Nisan 2017 - 09:30

 

 

İpekçi Merhum vodvili

Devlet Hastanesi’nde

 

KURTULUŞ-İbnürrefik Ahmet Nuri Sekizinci’nin yazdığı Seyhun Sertan ve Onur Yalçın’ın yönetmenliğini yaptığı vodvil türündeki ‘İpekçi Merhum’ adlı oyun, Cuma günü Afyonkarahisar’da sahnelenecek. Karahisar Gençlik Merkezi ve Risus Sanat ortaklığı ile sahnelenecek ‘İpekçi Merhum’ adlı vodvil tarzındaki tiyatro oyun, saat 20:00’da Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda ücretsiz olarak sahnelenecek.

GÖNÜLLÜ GENÇLER DE ROL ALIYOR

Yaklaşık dört aydır hazırlıkları süren oyunda Karahisar Gençlik Merkezi gönüllü gençleri ile Afyonkarahisar Renkli İmgeler Saati Uygulama Sahnesi Derneği (Risus Sanat) oyuncuları birlikte rol aldı. 

İbnürrefik Ahmet Nuri Sekizinci’nin yazdığı Seyhun Sertan ve Onur Yalçın’ın yönetmenliğini yaptığı vodvil türündeki ‘İpekçi Merhum’ adlı oyunda Onur Yalçın, Fulya Coşgun, Seyhun Sertan, Zehra Bağdır, Selin Demir, Cansu Ünlü, Elif Öztürk, Yusuf Bayın, Orhan Bayrakçeken, Osman Ekinci, Gizem Elibol, Faruk Kılınç, Mehmet Çolak, Didem Bayrakçeken ve Şadi Yücekaş aynı sahneyi paylaşacak.

OYUNUN KONUSU

Meşhur İpek Tüccarı Yakup Efendi vefat etmiş, karısı Rana ise genç ve sevgi dolu Pertev ile evlenmiştir. Rana ile Pertev mutlu bir şekilde yaşarken bir gün Pertev’in eski dostu çapkın bir gazeteci olan Hayrettin’in çıkagelmesi ile işler karışır. Bulundukları konağın üst katına taşınan komşuları Üftade ve Vehbi’nin bilinmeyen geçmişleri ise işleri daha da karıştırır. Eh bir de miras paylaşımı işin içine girince işler iyice içinden çıkılmaz bir hale gelir.

Oyun 28 Nisan 2017 Cuma günü saat 20:00’da Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda ücretsiz olarak sahnelenecek.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum