phishing

İlkokul Yapımı İçin Hayırsever İnşaat firması ile Protokol İmzalandı

İlkokul Yapımı İçin Hayırsever İnşaat firması ile Protokol İmzalandı

İlkokul Yapımı İçin Hayırsever İnşaat firması ile Protokol İmzalandı
18 Nisan 2018 - 10:05

Afyonkarahisar’ın eğitimine katkıda bulunmak üzere merkeze bağlı Erkmen Kasabası sınırları içerisinde yapılması planlanan 16 derslikli ilkokul yapımı için hayırsever işadamları Ömer Aktan, Mustafa Gül, Ali Eroğlu ve Yüksel Çelikten ile Vali Mustafa Tutulmaz arasında protokol imzalandı.

 Protokol imza töreninde İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın tarafından yapılması planlanan ilkokul hakkında bilgiler verdi.

 Protokol imza töreninde konuşan Vali Mustafa Tutulmaz;  “Bugün ilimiz adına Akgüler inşaat ile bir protokol imzalıyoruz. Bu protokol içeriği de şudur. Akgüler İnşaat 16 derslikli bir okul yaparak Milli Eğitim'e ülkemizin ve ilimizin çocuklarının eğitimine bağışlayacaklardır.  Kendilerine özellikle bu konuda teşekkür ediyorum.  Devletimizin okul yapma konusunda şükür bir sıkıntısı yok ve ödeneklerimiz yeterli miktarda var ve yapıyoruz.  Şu anda eskileri de yeniliyoruz. İlimizde derslik başına düşen öğrenci sayısı açısından çok çok iyi bir konumdayız. Yine ikili öğretimden tekli öğretime geçişte de son 3 okulumuz kaldı. Onları da inşaatları ve ihale aşamasında olan bölümleri de inşallah bu yıl bitirerek önümüzdeki yıldan itibaren de büyük ihtimal artık tekli öğretimimize devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın, iş adamlarımızın hayırseverlerimizin, bu tür okul yapımlarındaki destekleri bizlerin ve tüm kamu görevlilerinin heyecanını artırıyor.  Daha bir azimle çalışma gayretimizi artırıyor.  Bu konuda emeği geçen Akgüller İnşaat'ın ortaklarına huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyorum ve diğer hayırsever vatandaşlarımızı da benzer şekilde okul yapmaya davet ediyorum.   Ben tekrar huzurlarınızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

 Vali Mustafa Tutulmaz ve hayırseverlerin karşılıklı imza atması ile Protokol imza töreni sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum