phishing

İlçelerde Kütüphaneler Haftası kutlandı

İlçelerde Kütüphaneler Haftası kutlandı

 İlçelerde Kütüphaneler Haftası kutlandı
24 Şubat 2017 - 16:38

 

İlçelerde Kütüphaneler Haftası kutlandı

 

İlçelerde 53'üncü 'Kütüphaneler Haftası' dolayısıyla programlar düzenlendi.  Dinar Fen Lisesi Müdürlüğü tarafından düzenlenen program METEM toplantı salonunda gerçekleştirildi. Programa Kaymakam Mustafa Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Emniyet Müdürü Yunus Dinç, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Ertan, Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Ceylan, şube müdürleri Memiş Palazekin, Ali Güneşdoğar, T Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü Metin Erkılınç, Halk Kütüphanesi Müdürü Halil İbrahim Belek,Okul müdürleri,veliler ve öğrenciler katıldı.

Program şiirlerin okunması, ilk sanat metninin ve ilk öğretici metninin yazarlarının tanıtımları, ilk kitaplar konulu sunum, oratoryo sunumu, öğrenci konuşması, 10. A . sınıfının Drama gurubu videosu, ödül töreniyle sona erdi.

 

DAZKIRI’DA KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANDI

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan ve Başkan Yardımcısı Mehmet Doğan 53. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla Cihat Kora Halk Kütüphanesini ziyaret ettiler. Taylan, Kütüphane Müdürü Abdullah Onaran ve personellerle görüşerek haftalarını kutladı. Başkan Taylan, ziyaret sırasında karşılaştığı Şerife Memiş Uçar Anaokulu öğretmen ve öğrenciler ile sohbet etti.

Başkan Taylan, “Kitaplar bilime ve aydınlığa giden yoldur. Okuduğumuz kitaplar, dergiler, gazeteler bilgilerimizi arttırır, geleceğimizi aydınlatırken aynı zamanda bizi dünyadaki gelişmelerden ve değişmelerden de haberdar eder ”dedi.●POLAT YILMAZ

YORUMLAR

  • 0 Yorum