phishing

İhtiyaç Sahiplerine Giyim Yardımları Devam Ediyor

İhtiyaç Sahiplerine Giyim Yardımları Devam Ediyor

İhtiyaç Sahiplerine Giyim Yardımları Devam Ediyor
14 Ocak 2019 - 10:55

 

 

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün direktifleri doğrultusunda geçen sene Eylül ayında faaliyete başlayan, Ziraat Bankası yanındaki binada hizmet veren “Engelli, Yaşlı İletişim ve Koordinasyon Merkezi ve Turizm Danışma Bürosu”nda hayırsever vatandaşlarımız tarafından bağışlanan giyim eşyaları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye devam ediyor.

İhtiyaç sahibi aileler buraya başvuruda bulunarak  ayakkabıdan giyim malzemesine kadar akla gelebilecek her türlü malzeme yardımı vatandaşlarımıza ücretsiz olarak yapılıyor. Büyük mağazalarda bulunan sıfır eşyalarında ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ulaştığı yardımlar büyük bir gizlilik içinde yapılarak vatandaşlarımız için gerekli hassasiyet gösteriliyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Mustafa Çöl; “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek, yüzlerini güldürmek, mutlu olmaları sağlamak için köprü görevi üstleniyor, halkımız ve mağazalar tarafından bizlere ulaştırılan giyim eşyalarını, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza vererek yeni sahiplerine hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Erkek, kadın, küçük, büyük herkes için değişik boy ve ebatlarda giyim eşyalarının bulunduğu büromuza uğrayan vatandaşlarımızı asla boş çevirmiyor, mağazadan ürün seçer gibi istedikleri ürünleri deneyerek kendilerine teslim ediyoruz.

Onların gözlerindeki umut, yüzlerinde mutluluk ile çocukların heyecanına ortak oluyor, Allah rızası için yaptığımız bu görevden asla bir menfaat düşünmüyoruz. Mahallenizde, etrafınızda bildiğiniz tanıdığınız bizlere ulaşamayan yada gelmeye çekinen hemşerilerimizi büromuzun 512 55 00 numaralı telefonuna bildirerek bu hizmetten faydalanmasını sağlayabilirsiniz. Şimdiden yapmış olduğunuz yardımlar ve bağışlarınız için çok teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum