phishing

İhsaniye Kaymakamı Taş’tan Ajans Muhabirlerine Plaket

İhsaniye Kaymakamı Taş’tan Ajans Muhabirlerine Plaket

İhsaniye Kaymakamı Taş’tan Ajans Muhabirlerine Plaket
05 Ocak 2019 - 14:48 - Güncelleme: 06 Ocak 2019 - 08:20

 

 

İlçemiz Kaymakamı Sayın Alper Taş, Frigya’nın tanıtılmasına yaptıkları haberlerle katkıda bulunan AA ile İHA muhabirlerine plaket takdim etti.

Kaymakamlık binasında düzenlen programa, Anadolu Ajansı Afyonkarahisar Muhabiri Arif Yavuz ile İhlas Haber Ajansı (İHA) İhsaniye Muhabiri Lokman Akıncı katıldı.

İlçemiz Kaymakamı Alper Taş, törende yaptığı konuşmada, İhsaniye’deki Frig Vadilerinin tanıtılması için hazırlana projelere ulusal haber ajansları AA ile İHA’nın ciddi katkı sağladığını söyledi.

Son dönemlerde yapılan projelerle Frigya’nın alternatif turizmin cazibe merkezi olduğunu dile getiren Taş, şunları kaydetti:

“Türkiye’nin önemli kültür mirası olan Frig Vadilerinin yurt içi ve yurt dışı turizme açılması için ciddi çalışmalar yapıyoruz. Başta Cumhurbaşkanlığımız, Bakanlıklarımız ve Afyonkarahisar Valiliğimizin çok ciddi destekleri söz konusu. Özellikle son 2 yılda, turizm de ilçemize gelen turist sayısı her yıl iki kat şeklinde artış gösterdi. Frigya’nın ve projelerimizin tanıtımına yaptıkları haberler dolayısıyla, AA ile İHA medya organlarımıza teşekkür ediyoruz.”

Kaymakam Taş, konuşmanın ardından AA Afyonkarahisar Muhabiri Arif Yavuz ile İHA İhsaniye Muhabiri Lokman Akıncı’ya yaptıkları çalışmalardan dolayı plaket takdim etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum